Orbán Viktor és Szájer József miket csináltak a kolis szobábam amikor ketten voltak? Olvastam, hogy szobatársak voltak.
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 12:09
11/16 anonim válasza:
Szerintem tuti volt köztük ez-az. Szájernek hogy fájhat most Viktorkost mással látni kézenfogva:
Szegény naiv Jóska, ő elhitte, hogy ami köztük volt, az jelentett valamit... :-(
12/16 anonim válasza:
Lehet, hogy a Viktorkos nemcsak politikai értelemben prostituálta magát?
13/16 anonim válasza:
11
"mert nyilvánvaló, hogy buzulásra gondolt a kérdező, mert mégis mi a fenére gondolhatott másra?"
Hogy beszélsz te?
14/16 anonim válasza:
#11 "Azért mert Szájerről kiderült ez az, nem kell mindekit melegnek vízionálni."
Mondja olyan, akinek a pártja mindenkit meleg Gyurcsánybérencnek tart, aki nem engedelmes birka.
16/16 anonim válasza:
"Mondja olyan, akinek a pártja mindenkit meleg Gyurcsánybérencnek tart, aki nem engedelmes birka."
Ezt kikérem magamnak! A Fidesz nem az én pártom! Nem vagyok Fideszes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!