Bajban van Orbán? Harcias videóval jelentkezett be a főispán királyunk, de már a saját hívei is nekiestek. Betelt a pohár a híveknek?
De te gondolom nem is lájkolsz ilyen piár posztokat, mint ami a kérdés témája és nem nyalsz be nyilvánosan, hogy milyen nagyon köszönöd azt a harcot, mit érted vívnak.
"Nagyon nem szeretem ezt a híveszést. Én Fideszes vagyok de nem hívő, hanem racionális szavazó. Látszik, hogy ennek az országnak a Fidesz éri meg, a számok is ezt sugallják. Ezt a hívezést a ballibek használják arra, hogy egy agymosott bandának nevezzék az ellentábort, alantas módon."
Én egyetlen racionálisan gondolkozó, széles látókörű embert sem ismerek, aki a fideszre szavazott volna. És egyetlen fideszes sem tudott még egyetlen elfogadható érvet sem felhozni arra, hogy miért a fidesz. Innentől nehéz nem híveknek tartani őket.
Aha ,a családi adókedvezményt +már régen eqrtad.
Derék.!
"Látszik, hogy ennek az országnak a Fidesz éri meg, a számok is ezt sugallják."
És mihez hasonlítod a számokat? Csak mert gazdaságilag még Gyurcsány alatt is nagyobbat ment az ország, mint a 12 év alatt. Erre vannak konkrét számok, pl. GDP per capita.
Van sok ilyen idióta itten e oldalon.
Minek futtatod a fazságodat,tudja mind a 2/3,hogy idióták vagytok,észt adni meg nem lehet.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!