Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy a magyar internetezők 85 százaléka oroszpárti?

Figyelt kérdés

A magyar internetezők túlnyomó többsége támogatja Oroszországot,ami rendkívül jó hír,sok a szabadon gondolkodó ember akiket nem térített el az uki propaganda.

[link]

Mi a véleményetek arról hogy Magyarországon nem működik az ukrán propaganda,az interneten IS tarolnak az oroszpártiak?

#internet #propaganda #Putyin #Különleges katonai műveletek #Virtuális csatatér #Orosz testvérek
2022. szept. 22. 06:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Engem abszolút nem érdekel a háború, sem orosz sem ukrán párti nem vagyok, az sem érdekelne ha Oroszország bekebelezné Ukrajnát vagy Ukrajna Oroszországot, miért kellene ez érdekeljen?
2022. szept. 22. 07:20
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
#10 az mondjuk nem lenne rossz, a mai kiralyoknak nincs tényleges hatalmuk. :)
2022. szept. 22. 07:20
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
11-es, az remek, ha nem idegesíted magad feleslegesen, de mivel a te életedet is érinti, érintheti, ezért valamilyen szinten nem árt képben lenni.
2022. szept. 22. 07:45
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

"sok a szabadon gondolkodó ember akiket nem térített el az uki propaganda."

Ez inkább azt jelenti, hogy sok a hülyíthető ember, akiket a fidesz propagandája sikeresen megvezetett.

2022. szept. 22. 07:52
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező

A cikk alapvetően HAZUDIK és bár ez nem lep meg, az sem hogy ti el sem olvassátok a cikket, meg sem nézitek mi van benne, az meglep hogy egy ilyen alapvető baromság sem vesz erre rá titeket.

A cikkben egy kitalált történet van arról, hogy a magyar internetezők 85%-a oroszpárti. Miközben benne van a cikkben az az ábra amin lehet látni a feltett kérdéseket és az azokra adott válaszokat.

Semmi olyan kérdés nincsen ami az oroszpártiságra adna választ, egyes történésekre kérdez rá, hogy a válaszadó szerint igaz-e az állítás vagy egyetért-e vele.

Ráadásul nagyon pontosan lehet látni, hogy még azon válaszadók is erős kisebbségben vannak, akik a cikk szerint oroszpárti választ adnak.

A válaszadók 30%-a eleve a "nem tudom" választ jelölte meg, vagyis 70% az összes többi aránya. Ebből minden kérdésben erős kisebbség az ami az oroszok állásponntjával ért egyet, és abból is csak kb. 10-15% aki teljesen egyetért vele.

Amit még ennyi idő után sem fogtok fel, hogy nem leszek attól oroszpárti mert azt gondolom, hogy az oroszok azért támadták meg Ukrajnát (részben) mert védeni akarták az ottani orosz kisebbséget.

Ahogy attól mert látod, hogy a tél hideg, még nem leszel télpárti a nyárpártiakkal szemben.

2022. szept. 22. 07:57
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
#11 a 2. vilaghaború előtt is valahogy így álltak ahhoz ahogy a németek bekebelezték Csehországot meg Ausztriát. :)
2022. szept. 22. 08:28
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

"A magyar internetfelhasználók csaknem fele (46 %) mérsékelten, további egyharmada (31%) viszont erősen oroszpártinak tekinthető "

Hogy a bánatba jött ki neked ebből 85%?

2022. szept. 22. 09:04
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

13#

engem a növekvő árak érintenek, de azok háborútól függetlenül is lennének, ha nem a háború lenne akkor más miatt lenne válság, valahogy a válságok váltják egymást, 10-15 évente jön egy újabb

16#

mint mondtam, nem érdekel a háború, de annyira azért képben vagyok,hogy ne húzzák semmilyen párhuzamot a második vh és a mostani orosz ukrán háború között, de megértelek, nagy divat ma a náci Németországot felhozni példaként ha el kell dramatizálni valamit

2022. szept. 22. 10:45
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Cikk: "az internetezők közel fele mérsékelten oroszpárti"

Kérdező: "az internetezők 85%-a az oroszokat támogatja"

Na, a fideszes választási matekot láthatjuk itt is :)

2022. szept. 22. 12:06
 20/22 anonim ***** válasza:
72%
Szerintetek csak az oroszok hazudnak? Akkor nagyon naivak vagytok Ukrajna ugyan úgy tolja a propagandát
2022. szept. 27. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!