Ausztriát kivéve minden szomszédunk utál minket?
Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 00:10
11/23 anonim válasza:
#4 De a politikában csak érdek van, nincs szeretet.Aki "utál" is azért teszi, mert annak országnak velünk ellentétes az érdeke.
12/23 anonim válasza:
Én már nem merem külföldi nyaralásomkor elmondani, hogy honnan vagyok :S
13/23 anonim válasza:
Érdekes.Mindig csak az "üldözik" külföldön, aki nem meri elmondani honnan van.Aki meg igen, arra még csak csúnyán sem néznek.Érdekes ez.A paranoia.
14/23 anonim válasza:
Nem utál senki jobban mint bárki mást.
15/23 anonim válasza:
Kit érdekelnek a románok?
Ajándékba kaptak tőlünk alsó hangon 100 négyzetkilométert, és még nekik áll feljebb. Szlovákia meg Ukrajna szintén zenész. Valamiért mindig azok "utálnak", akikben nem kevés frusztráció van.
16/23 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, aki semleges, szerintem az is.
17/23 anonim válasza:
Állami szinten a szlovákok, ukránok, oláhok, szerbek utálnak minket. Ha az átlagembereket kérdezed, csak az oláhoknál általános, hogy utálnak minket; a többiek között csak egy szélsőséges kisebbségre jellemző.
18/23 anonim válasza:
Ez nem igaz, mert minden szomszédunk ÉS Ausztria is utál minket.
19/23 anonim válasza:
Kit érdekel? Mi is utálunk mindenkit. Na bumm.
Sőt, az egész Balkán oda-vissza utálja egymást.
20/23 anonim válasza:
Ne legyen illúziód, az Osztrákok is rühellnek minket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!