Igazából ez a válság egy kamu?
Én konkrétan semmit nem érzek belőle. Nem fizetek több rezsit, ami a boltban van az meg nem érdekel, megveszem ami kell. A fizum többet nőtt, mint az árak.
Nyaralni ugyanúgy járok, élem az életem. Azért tanultam idáig hogy megtehessem.
Tehát téged nem érint, mert jól keresel, ezért kamu a válság általában mindenkinek? Kicsit többet kellett volna tanulni, ha eddig sikerült eljutni értelmezésben.
Vagy csak hencegni akartál a pénzeddel?
Attól függ hogyan nézzük.
Igazából nincs energiaválság - csak a szankciókat kellene ésszerűen kivetni és nem úgy hogy az jobban ártson az EU-nak mint az oroszoknak.
Az EU jelenleg elszegényedőben van a gazdasági súlyát már elveszítette.
A BRICS országai miatt szép lassan "elszigetelődik" gazdaságilag.
"Ami a boltokban van, az nem érdekel."
Tehát van olyan ami nem érint, és van olyan, ami érint, de nem veszel róla tudomást.
Hát így nehéz bármit is bizonyítani...
Az üzemanyag és az élelmiszerek hatósági beárazása még a háború és a válság előtt történt.
Végül is igen, mikor még sehol nem nem volt semmi, országunkban már akkor is hatalmas válság volt!
Nem kamu, hanem jó előre megszervezett dolog. Ahogy a covid is az volt, mint első lépcsőfok, ez pedig a második. Kérdés, hogy mi lesz a következő?
(Valaki majd mindjárt jön, hogy konteós idióta vagyok, aki nem képes belátni, hogy csak szerencsétlen véletlenek egymásutánjáról van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!