A magyarok és a FIDESZ miért romantizàlja az alkoholt?
Figyelt kérdés
Egészséges, egy kicsi kell, ha valaki nem iszik nem férfi, nem lesz bajod, miért nem iszol? Egy rendezvény nem maradhat el alkohol nélkül.
Sokan kis túlzással büszkék arra hogy alkoholisták.
2022. szept. 19. 23:59
11/17 anonim válasza:
Ahogy írja, átlag fideszes prolinak körülbelül az alkohol az egyetlen öröm az életében, azon kívül hogy nyer a csapata, és az alkohol is elkábítja őket, jobban érzik magukat a szarban, ami a kognitív disszonanciájukra is jó hatással van.
12/17 anonim válasza:
Én munka után, de különösen hétvégén lerészegedek és szidom a kommunistákat és neoliberálisokat(Fidesz, DK, SZDSZ, Kádár rendszer stb.), ahelyett hogy kezdtem volna valamit az életemmel.
13/17 anonim válasza:
12# Csak a Fideszesek? Más csoportokra ez nem vonatkozik? Kicsit fanatikusnak teccik lenni.
14/17 anonim válasza:
Ez nem fideszes sajátosság, Magyarországon nagy múltja van az alkoholnak, de azt sem mondanám, hogy ez magyar sajátosság lenne, más nemzetek is isznak, mindenhol megvan a nemzet sajátos itala. A mérték nem mindegy.
16/17 anonim válasza:
Szerintem gyalog kedves első.
17/17 anonim válasza:
FIDESZ=KOMMUNIZMUS=ALKOHOLIZMUS
ezzel jobb ha tisztába vagy de remélem nem mondtam újdonságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!