MZP új pártja szerintetek eléri az 5%-ot a 2024-es EP választásokon?
#1, #2: Azért nem egy akkora nagy dolog pártot alapítani, inkább csak az lehet kérdés, hogy tud-e addig népszerűbb/ismertebb tagokat is toborozni az esélyek növelése érdekében.
Stratégiai szempontból szerintem nem akkora nagy baj, hogy nem siette el, nem biztos, hogy szimpatikus lett volna az, ha a választások után ez lett volna az első dolga.
#4: Minden kampánypénzzel tételesen elszámolt, másokra nem jellemző módon, így ezt most nem értem, hogy miért mondod.
Szerintem első dolga az kellett volna legyen, hogy hátralép egyet és kivár. Nagyjából ezt is tette.
"5: Ne röhögtessél már. Erről tudsz?"
Végülis csak az általad linkelt cikkben írják le hogy MZP elszámolt a pénzekkel, és ebből az elszámolásból lehet tudni hogy mennyi pénzt kapott, abból mennyit költött el és ezt a pénzt mire költötte. Szerinted ha nem számolt volna el vele, akkor mindenzt honnan tudnák? A cikkben azt is leírják hogy mindezt (tehát hogy mennyi pénzt kapott MZP, ezt a pénzt honnan kapta és mire költötte) maga MZP mondta el, tehát elszámolt vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!