Mit szólsz hozzá, hogy a nős Gyöngyösi összeköltözött a szeretőjével, aki egy másik jobbikos jegyese?
Az, hogy magánemberként mit csinál, az az ő dolga.
A fideszes politikusok magánélete sem lenne felkapva, ha nem mantráznák a keresztény értékrendet, mintha muszáj lenne. Mondjuk valószínűleg ki van adva, hogy az.
#14 Ezért is jó, hogy vannak ilyen jellemes emberek, mint Te, aki ezt objektíven meg tudod ítélni. Sőt! Nem csak fejből tudod a tízparancsolatot, de meg is éled nap mint nap, példát mutatva az életeddel. Például ezzel a kommentel is.
Mást nem olvastál véletlenül? Ne ítélj, hogy el ne ítéljenek? Vagy csak elsőbe jártál hittanra?
Kaletát a gazdád küldte ki (tudod a Feri) a FIDESZ meg kirúgta. Ez eljuthatna pici agyadig.
Bye :)
#15 Én nem vagyok keresztény, de nem is tartom magam annak. Ellenben a Fidesszel.
"Ne ítélj, hogy el ne ítéljenek" Na igen, ezt magára a kérdésre is vonatkozik. Továbbá a Fideszesek számára hasznosak lehetnek a következők is:
"Ne paráználkodj!"
"Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"
"Mások tulajdonát ne kívánd!"
#17 Szóval az erkölcsi minimum csak azokra vonatkozik, akik keresztények?
Ezért Te az összes fenti pontot tiszta lelkiismerettel léped át és kéred számon?
Természetes a saját jellemtelenséged, de ha más azzá válik az felháborító.
Amúgy egy kérdés nem lehet ítélet, ahogy hazugság sem. A kérdés az kérdés.
#18 "Természetes a saját jellemtelenséged, de ha más azzá válik az felháborító"
Én alapból nem kezdek lejáratókampányt mások ellen, mindenkinek a magánügye hogy ki mit csinál. Viszont említettem hogy a Fidesz se nagyon mutogasson a másikra, mert fertő van bőven náluk is a négy fal között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!