Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet a célja a Gyurcsány-f...

Mi lehet a célja a Gyurcsány-féle árnyékkormánynak?

Figyelt kérdés
Puccsot terveznek a Fidesz ellen?

2022. szept. 18. 09:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
:)
2022. szept. 18. 10:46
 12/26 anonim ***** válasza:
36%
Az, hogy Dobrev mögött felsorakozva még több ember mondja még többször azt, hogy KÉSZÜLÜNK!
2022. szept. 18. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:
57%

Vigyázni kell a baloldal és Brüsszel bármire képes. Pucsra is .

Ezért kell egy erős hadsereg és rendfentarto erő. És nato kívüli szövetségesek is .

Bármivel próbálkoznak legyen ellenero.

2022. szept. 18. 12:39
 14/26 anonim ***** válasza:
24%
Nincs annyi vér a pucájukban hogy puccsot csináljanak sajnos. Csak bohóckodás hogy napirenden maradjanak.
2022. szept. 18. 14:39
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

Próbálják meg nyugodtan és

Akor Koppány vezer sorsára jutnak.

2022. szept. 18. 14:46
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A valódi puccskísérleteket nem jelentik be előre, és általában fegyveres erők csinálják. :) Emlékeztek a 2016-os sikertelen török puccskísérletre? Na hát úgy néz ki egy valódi próbálkozás.
2022. szept. 18. 14:51
 17/26 anonim ***** válasza:
27%

De a hadsereg és a rendőrség inkább a jobboldalhoz húz

Balos hatalomatvetelt úgy tudnám elkepzelni olyan lenne mint a Majdan tér ukrajnaban 2014 ben

Lenne valami külföldi támogatás erre a kormanyvalto kisebbség összegyűlne és megprobalna elfoglalni a

hivatalokat .

Ha több ezert tüntető támadna egyszere több hivatalt rendőrség lőfegyver nélkül nemtudna mit csinálni bele lőni meg úgyse merne senki a tömegbe.

Ha lenne 1 2 véres tüntető az menne a cnn ben hogy a brutális magyar kormány leverte a tuntetoket stb

Én atol tartok akor mondana le a kormány.hissz éles fegyvert nem használhat viszont az nélkül meg nemtudna mit kezdeni több ezer tüntetovel akiket az EU meg fel is tuzel

En se ilyen bolsevik stílusú hatalomatveteltol tartok vagy egy katonai pucstol csak egy újabb színes forradalomról.

2022. szept. 18. 15:07
 18/26 anonim ***** válasza:
43%

#17 A fidesz kormány lemondani? :DD Ne viccelj már. Nagyon optimista vagy, szerintem ezerszer inkább fognak a tömegbe lőni, mint hogy lemondjanak.

Ettől függetlenül a remény hal meg utoljára, én nagyon szurkolok, hogy megvalósuljon az általad vázolt szituáció, mert más esélye már nincs ennek az országnak, hogy ismét demokrácia lehessen. Csak félek tőle, hogy nem vagyunk elég fontosak, hogy kívülről segítséget kapjon a demokrata oldal.

2022. szept. 18. 15:15
 19/26 anonim ***** válasza:
18%

Nyugtass meg, hogy "demokrata oldal" alatt nem az ellenzéket érted. Kérlek, mondd, hogy nem...

2022. szept. 18. 15:27
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

18#tomegbe lőni sose lőne a Fidesz kormány.lehet hogy korruptak néha .de sosem volt erőszakos a rendszer.

Mikor a Kossuth téren is van tüntetés a rendorok sosem durvultak miotta a Fidesz van hatalmon. szerintem erre nagyon vigyáznak ki van nekik adva .

Mert ha csak 1 2 tüntetett megvernek tuti hogy szaladtok Brüsszelbe árulkodni.meg megint csak menne a lejaratas hogy mennyire erőszakos zsarnoki a rendszer.

Persze ha tényleg megindul az általam víziónalt remalom akor nem tud a rendőrség se mit csinálni.

Én jobboldali vagyok de apám rendőr volt anno 2006 ban

A tv szekhaznal nem volt de egyes kollégái igen.

Nagyon sok rendort agyra főre vertek mert nagyon kevesen voltak ez olyan volt mint mikor a katonákat katlanba zárják.

És ez miatt volt október 23 an az a rendőri tulkapas mert akik ott voltak meg akiknek a kollégái voltak bosszút akartak állni. A tv székházas fiasko után.

És arra bőven rakeszultek .

2022. szept. 18. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!