Az emberek miért szavaznak jobboldali jelöltekre?
Belegondoltam és rájöttem: minden háborút, válságot, vérontást a jobboldal szabadított a világra. Az emberek elvileg szeretnek békében és fejlődésben élni - mégis sokan szavaznak a jobboldali pártokra világszerte?
Csak gondoljunk bele:
1. Vlagyimir Putyin jobboldali, eddig háborút indított: Dél-Oszétiában, Abháziában, a Krímben, Don-Basban és most egész Ukrajnában.
2. George W. Bush jobboldali, republikánus, háborút indított Irakban és Afganisztánban.
3. Boris Jonhson, Liz Truss jobboldali-konervatív, beavatkoznak az orosz-ukrán háborúba.
4. Volodimir Zelenszkij független ugyan, de a mögötte levő pártok nagy része jobboldali, szélsőjobboldali, rájuk (a "nácikra") hivatkozva támadja Putler Ukrajnát, és valóban elég barátságtalanul bántak az orosz, magyar, román, stb. kisebbségekkel...
5. A dzsihadisták, iszlamisták, arab nacionalisták az arab országokban szintén jobboldaliak a maguk politikai palettáján.
6. A terrorszervezetek szinte MIND JOBBOLDALIAK (talán az ETA volt kivétel), az IRÁ-tól Breivikig, neonáciktól a Ku-Klux-Klánig.
A mi kormányunk még háborúba éppen nem sodort, de ellenséges viszonyt alakított ki minden EU-tagállammal, a V4-ekkel, a NATO-val, az egész világgal. Elérte, hogy egyetlenegy szövetségesünk sem maradt a Földgolyón...
Mikor számol végre le az emberiség a háborúkkal, a terrorizmussal, a vérontással? Mikor számolunk le végre a jobboldallal?
És igen, tudom, hogy a múltban létezett olyan szélsőbal is, amelyik háborúkat robbantott ki (a ruszki bolsevizmus), de azzal már leszámolt a világ.
A jobboldali vérontással mikor számolunk le végre? Mert ez Hitler óta is folyamatos...
Ez a lista egy hülyeség.
Ugyanígy megvan az ellenoldalé is.
- Sztálin? Mond valamit?
- Vagy Truman az atombombájával? Demokrata volt...
- Pol Pot
- Obama (Líbia megtámadása)
Putyin mióta jobboldali?
Madure Venezuela
Obama Líbia,Szíria
Britt munkás párt Irak
Tajván esetleges inváziója..
Észak-korea ....
Terrorszervezetek: BLM, Dzsihadisták támagatása
Ez a pártja putlernek! Egy konzervatív-keresztény, nacionalista párt.
Ne tévesszen meg az, hogy KGB-ügynök volt, orbán viktor is a Kommunista Ifjak Szövetségének titkára volt, a román szélsőjobb nagy vezetője, a nemrég meghalt Vadim Tudor Ceaușescu udvari költője volt...
Ma az egy jobboldali-konzervatív, nacionalista párt.
Líbiát nem megtámadták, hanem ott, tudod, ZAJLOTT EGY POLGÁRHÁBORÚ, abba avatkoztak bele, az Iszlám Állam megalapítása után.
Az amerikai atombomba VÁLASZCSAPÁS volt Pearl Harborra, az agresszív japán jobboldaliak támadásaira (ettől még nem volt helyes).
Tény, hogy a jobbolaliak támadták meg az USA-t, egymás után üzentek hadat, Hitler, Horthy, Mussolini, de bizony a japcsik is.
Egyiknek sem az USA üzent hadat!
A kommunistákat pedig hagyjuk, mondtam, hogy az ő bűneik vitathatatlanok (olvasd el az első hozzászólásom!), de velük már leszámolt a világ.
Mikor számolunk le a jobboldalisággal is úgy mint a kommunizmussal?
Engem inkább az érdekel, hogy az emberek miért szavaznak?
Tényleg ennyire nem tudnak mit kezdeni magukkal egy álmos szombat délelőttön? TV-ben sincs semmi? Az általában leköti a sheeple-ket...
Az átlag szavazó általában arra szavaz, aki jó szónok.
Nem kell ezt nagyon túlbonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!