Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy kiakadt anno az ország...

Hogy kiakadt anno az ország egy 300 forintos vizitdíjon? Most meg simán benyeli a 9x gázár meg 3x villanyár emelést?

Figyelt kérdés

Vicces egy ország, nem?

Meg mekkora felháborodás ment a 10 milliós nokiás dobozos BKV lopásokon, most meg a többszáz milliárdos közbeszerzés túlárazások, meg vodafone megvásárlás senkit nem érdekel.

2022. szept. 17. 21:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
15%

8000/300 = 26-szoros emelés.

De jó vicc volt hogy te csak 3x-os és 9x-es emelésekről beszélsz :D

Ergó ez az ország tényleg vicc :D

2022. szept. 17. 21:51
 12/39 anonim ***** válasza:
2022. szept. 17. 21:52
 13/39 A kérdező kommentje:

"hogy előtte hevesen tagadták a kampányban, hogy ere készülnek."

:DDDDDD tényleg vicc ez az ország ilyeneknek van választójag, mint ez a válaszoló.

Hogy volt az az április sajtótájékoztató? A kormány nem fog megszorítani. Bumm kata, bumm rezsicsökkentés eltörlése. :D Síkagyú.

2022. szept. 17. 21:55
 14/39 anonim ***** válasza:
73%
Miért vagy kiakadva? Taxis blokád? 60 ft-ra emelték a benzint micsoda buli lett belőle. Ma már mennyiért is tankolunk?:)
2022. szept. 17. 21:56
 15/39 A kérdező kommentje:

"Eljött az Orbán-rendszer gyurcsányi pillanata"

https://www.youtube.com/watch?v=SJXmjGF-f9E

16/39 A kérdező kommentje:
Orbán = Gyurcsány.
 17/39 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek a sok kockára fagyott nyugdíjasra. Azon fog morfondírozni, hogy 1500ért vegyen kenyeret, vagy inkább 150ezret fizessen fűtésre.
2022. szept. 17. 21:58
 18/39 anonim ***** válasza:
45%
Ha még azt sem tudod, hogy a rezsicsökkentés nincs eltörölve, akkor te tényleg nagyon nagyon buta vagy. Én semmiféle "megszorítást" nem vettem észre magamon, szóval nincs semmiféle általános megszorítás. Ellenben vizitdíjat mindenkinek fizetni kellett volna.
2022. szept. 17. 21:58
 19/39 A kérdező kommentje:

Te tényleg nagyon sötét vagy, ha képes vagy összehasonlítani 300 forintit / orvos látogatást azzal, hogy 140m3 gázt használhatsz el havonta rezsicsökk. áron. Adja az ég, hogy enyhe tél legyen, különben repkedni fognak a többszázeres számlák. :D

A nevetséges, kormányzat által felfújt inflációt már nem is említem. Erre is csak béget a magyar. Végülis tök jó dolog 6000ft-ért megvenni 1kg trappistát. Az a röhejes, hogy ausztriában jártam pár napja, és hasonló, ha nem olcsóbb árakat láttam.

Inkompetens kormányzás, lopás, szánalmas propaganda, és ehhez béget a nép. Tényleg vicc ez az ország.

2022. szept. 17. 22:12
 20/39 anonim ***** válasza:
73%

Az a 300 forint akkoriban "soknak" számított. Akkoriban a minimálbér 62000 forint volt. Sőt nemcsak a vizitdíjat kellet fizetni minden egyes alkalommal amikor orvoshoz ment valaki hanem bevezették a kórházi napi díjat is.

A gáz és villanyáram ára nem a kormány miatt emelkedett az egész világon és főleg az EU-ban hanem az EU szankciós politikája miatt.

Nem lett volna szankció az energiahordozókra nem lett volna hatalmas drágulás.

Egyedül Magyarországon van rezsicsökkentés az EU-ban évek óta. A megugró árak miatt vannak próbálkozások hasonló rendszer bevezetésére egyes országokban - például Romániában.

2022. szept. 17. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!