12/25 anonim válasza:
Folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozunk. Majd az eredményt kell csak figyelni.
13/25 anonim válasza:
11: Szerintem az a kérdés, hogy ennek mi köze az államcsődhöz.
14/25 anonim válasza:
13-as nem 11-es vagyok de szerintem arra gondol hogy nem elég az államcsőd még a maszkolós bohózatot is folytatni akarják.
15/25 anonim válasza:
Ellenzék szerint már " holnap " csőd lesz, de valahogy már több mint 10 éve....
16/25 anonim válasza:
Belső, valid infó, hogy nagy a baj!
17/25 anonim válasza:
Persze belső info, melyik netes portálról?:D
18/25 anonim válasza:
16! Ezt speciel én is tudom pedig nem vagyok belsös. Csak van különbség a recesszió (ami már van, és valóban nagyon nagy baj) meg az államcsöd között! Ennyi.
19/25 anonim válasza:
Érdekes, a Fidesz szerint is államcsőd volt Gyurcsány ideje alatt. Az ő definíciójuk szerint már duplán államcsőd van, mert kétszer olyan szar a helyzet.
És ennek csak 20%-ban az orosz-ukrán háború, ill. covid az oka, 80%-bak bizony az Orbán-kormány.
20/25 anonim válasza:
17-es munkahelyi infó,költségvetési szervnél dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!