Akarod-e, hogy egy Gyurcsány Ferenc által létrehozott kormány vezesse az országot?
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 05:58
21/24 anonim válasza:
Az a baj, gyűlölöm az Orbán kormányt, de Gyurcsánnyal ugyanez lenne. Ugyanezt vinné tovább, csak a saját zsebét tömné, nem hiszem el neki, hogy visszaállítaná a demokráciát. Szerintem nem tudja a magyarokat kormányozni. Sajnálom, hogy ők a legerősebb ellenzéki párt, de ez is csak azért van, mert minden pártot kinyírtak. Tehát kormányozni nem tud, ahogy Orbán se, mindketten csak ahhoz értenek, hogy érvényesítsék saját érdekeiket a politikai harcmezőn. Ez kevés lesz ennek az országnak. Minden vágyam, hogy Orbán takarodjon, de a DK-val ez a korszak csak elnyúlna. Én azt mondom, maradjon Orbán, és menjünk el vele a falig, omoljon minden össze, utána meg le kell söpörni az egész jelenlegi politikai rendszert.
22/24 Koplárovics Béci válasza:
Orbán helyett Gyurcsány az cseberből vederbe. Mint ahogyan fordítva is volt. Mindkettő akkor tenné a legtöbbet a az országért, ha olyan messzire takarodnának a politikától, amilyen messzire csak lehetséges. Családdal, "barátokkal" együtt.
23/24 anonim válasza:
Egy koaliciós kormányzás azért nem húzná ennyire szét az országot, és akkor itt és most, akármennyire is nem szeretem őket, de akár még a Mihazánkos náciknak is adnék valamit, hogy már csakazért se lehessen rámondani, hogy ők ugyanazok.
24/24 anonim válasza:
#23 Isten mentsen minket a Mihazánktól, és nem csak azért mert nácik, hanem mert cső buta az ottani összes politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!