Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mentek el szavazni?

Miért nem mentek el szavazni?

Figyelt kérdés

Adott 2 311 317 fő (29,79%), akik nem vettek részt a választásokon.

Értem én, hogy a felsorolt alternatívák mindegyike pocsék, de ennek ellenére miért nem mentek el?

Nekik ennyire mindegy?

2022. szept. 16. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10 nek adok igazat.

A Fidesz szándékosan próbálja uszítani az ellenzéket.

Márki Zay-ra is többszáz megafonos idi°tát küldtek rá, akik százszor megkérdezik tőle ugyanazt a m6rhaságot, és mindegy mit mondd, mert agresszíven posztolják

továbbra is a Facebookra hogy "nem kaptunk választ". Arról a propaganda gépezetről, meg nem is beszélve, ami bármilyen bizonyítékot nélkülözve, civilek frontra küldéséről, adóemelésről meg hasonló b6romságokról beszél. A 2bites NER birkák meg k°rv°any6znak nekik az utcán emiatt. Meg nézném mennyire tudná itt bármelyikőtök is ezt nyugodtan kezelni.

Ha egy tisztességes, fair választást tartana a kormány, és nem gyűlöletet keltenének, akkor az ellenzék se lenne ennyire ellenszenves.

Bár én úgy gondolom, hogy még ennek ellenére is egész profin, és higgadtan kezelték.

2022. szept. 25. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!