Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev árnyékkormányt alakítot...

Dobrev árnyékkormányt alakított. Hogyan gondolják ezt?

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 13:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%
Ez olyan, mint amikor valaki bejelenti, hogy otthon felfújta a guminőt. Ha már nem tud valamit csinálni igazából, akkor úgy csinál, mintha...
2022. szept. 16. 13:15
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
Klárit én is felfújnám.
2022. szept. 16. 13:16
 13/31 anonim ***** válasza:
34%
Diktatúrában szabad árnyékkormányt alakítani?
2022. szept. 16. 13:18
 14/31 anonim ***** válasza:
82%
És kik lettek a miniszterek, Jakab benne van?
2022. szept. 16. 13:20
 15/31 anonim ***** válasza:
60%

#3 Mást el sem tudnék képzelni miniszterelnöknek Dobrev Klárán kívül"

Hát most elképzeltem, hogy Dobrev a magyar miniszterelnök és összezrezzentem.

Tényleg van ami még gyurcsánynál is rosszabb lenne. Ez.

2022. szept. 16. 13:22
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

Ennek pontosan annyi gyakorlati értelme és jelentősége van, mintha én a saját telkemen kikiáltanám a Kovács Pistike Független Köztársaságot.

Semmi.

Ez csak szócséplés.

2022. szept. 16. 13:26
 17/31 anonim ***** válasza:
58%

#13 "Diktatúrában szabad árnyékkormányt alakítani?"

Ezek szerint ez ilyen diktatúra.

Hiszen ebben a diktatúrában diktatúrázni is lehet szabad, lehet ellenzéki EP képviselő, ülhet 7 ellenzéki párt a parlamentben akikre lehetett szabadon választani és akik egészen a választások éjszakájáig azt hitték - most is - hogy ők nyertek a választáson.

Fura egy diktatúra ez a miénk.

Ahogy fura az a demokrácia amit szeretnének helyette, hiszen szerintük lehetne alkotmányozni még kisebbségből is, a demokráciában ők majd bírósági ítélet nélkül zárnak minden fideszest börtönbe, mert csak, és jól elveszik mások vagyonát. A demokrácia szerintük korlátozhatja a véleményszabadságot, kirúgathatnak, bezárathatnak újságírókat a cikkeik, kérdéseik miatt, na meg eldönthetik milyen vélemény, hír jelenhet meg a médiában.

Nekem ugyan ez az ő demokráciájuk nagyon úgy hangzik mint a kommunizmus a vagyon elkobzásokkal, koncepciós perekkel, kivégzésekkel, cenzúrával és törvénytelenül meghozott döntésekkel, de hát mit tudhatok én a diktatúráról meg demokráciáról egyszerű emberként, ugye?

2022. szept. 16. 13:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
"Dobrev Klára a terveiről sajtónyilvánosan vasárnap fog beszélni, hétfőn pedig bemutatja árnyékminisztereit." - írja az újság.
2022. szept. 16. 13:28
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hibrid rezsim = diktatúra?? Idióták
2022. szept. 16. 13:32
 20/31 anonim ***** válasza:
73%

#18 És közben hol fog ülni?

Árnyékszéken?

Volt már dk-s árnyékkormány korábban is. Volt mszp-s is meg talán még lmp-s is ha jól emlékszem.

Na, most pont annyi értelme lesz, mint annak volt.

2022. szept. 16. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!