9-es én tudom linkelni, de kezdted, akkor előbb te linkeld azt, hogy az abortuszra jelentkezők legalább a fele nemi erőszak áldozata, és nem csak lusta volt kotont húzni a faszára.
2022. szept. 16. 13:06
12/19 anonim válasza:
9: a 2. része nem ehészen igaz. Az anya szíve nem keringeti a vérét sem előbb, sem később. A szív fejlődése többlépcsős folyamat, és igaz, hogy szinte semmiben sem hasonlít ekkor a felnőttek szívére. Meg egyébként is egy szentimentális marhaság a szívre hivatkozni. Szive minden gerincesnek van, mégse minősülnek ettől embernek.
2022. szept. 16. 13:26
13/19 anonim válasza:
#11 én ilyet nem irtam, hogy a fele az. A 9-es volt az első kommentem a kérdésnél. Ellenben te konkrétumot állítottál, hogy egy millió abortuszból 1 az ami erőszak következménye. Legyél szíves linkeld a reprezentatív kutatást, ami ezt kimondja.
2022. szept. 16. 13:59
14/19 anonim válasza:
#12 az anyai szív keringetést úgy értettem, hogy az anya szívműködésétől függ. Tehát ha az anya szíve leáll, akkor az embrió szívverése is ugyanakkor áll le. Ezért nincs önálló szívműködés.
2022. szept. 16. 14:00
15/19 anonim válasza:
"9-es én tudom linkelni, de kezdted, akkor előbb te linkeld azt, hogy az abortuszra jelentkezők legalább a fele nemi erőszak áldozata, és nem csak lusta volt kotont húzni a faszára."
Az emberek háromnegyede meg azért megy kórházba mert baszott vigyázni az egészségére. Úgyis bajban az állami egészségügy, ott is lehetne akkor szelektálni. Akkor csak az életerős magyarok maradnak életben.
2022. szept. 16. 14:31
16/19 anonim válasza:
14: az embrió szive nem egyszerre, hanem jóval az anyai szívműködés UTÁN áll le, amikor elfogy a szívizmot tápláló oxigén.
A szív ingerképző központjai a jobb pitvar falában lévő színuszcsomó és a jobb pitvar alsó részében lévő pitvar-kamrai csomó. A szív ingerképzése helyben történik, ritmikus összehúzódását saját ingerképző és ingervezető rendszer biztosítja, melynek kiinduló pontja a szinuszcsomó Beidegzés nélkül is működik a szív, a szívátültetett betegeknél is erről van szó: amikor a szívet átültetik, a slagokat összekötik, de az idegeket nem tudják összefoltozni. Nekik mesterségesen kell szabályozni a sinuscsomó működését pl. pacemakerrel. Ugyanis a sinuscsomónak a normál működésiállapotában, ha nem szabályoz a szimpatikus és paraszimpatikus hatás, akkor 100-as frekvencián (100 akciós potenciál percenként) fogja dolgoztatni a szívet (nagyjából ez a normál érték).
2022. szept. 16. 15:05
17/19 anonim válasza:
#16 de amikor az abortuszt elvégzik, a 12. Hét előtt, nincs ilyen szinten az embrió szíve. Az majd a későbbiekben fejlődik fel erre.
2022. szept. 16. 15:37
18/19 anonim válasza:
Az ingerképző központ a legelső, ami kifejlődik, anélkül nem dobogna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!