Fideszes logika(!) szerint ki állhat az Európai Unió néppárti frakciója mögött, hogy fideszt bíráló módon szavaztak ma?
#11 Azt kértem hogy mondj olyan jelentős témákat amiben különbözik a Néppárti frakció véleménye a baloldali vagy liberális frakciókétól.
Nem mondtál ilyet egyet sem.
Most másodszorra válaszolsz és most sem mondtál egy ilyet sem. Vagyis terelsz, mellébeszélsz.
"Azt kértem hogy mondj olyan jelentős témákat amiben különbözik a Néppárti frakció véleménye a baloldali vagy liberális frakciókétól."
Öt-tíz-tizenhárom, nem írok (még mindig írunk, nem beszélünk), mert nincs ilyen. A néppárt teljesen egy frontra került a liberális baloldaliakkal. Csak a fidesz az egyetlen igazi, hamisíthatatlan konzervatív, keresztyén, polgári párt az egész világon. Mindenki más hülye, kollaboráns és a baloldallal kokettál. Ez vitán felüli.
#14 Értem. Nem tudsz ilyet írni, hát megint terelsz, mellébeszélsz. De abban igazad van, hogy "A néppárt teljesen egy frontra került a liberális baloldaliakkal. ". Örülök, hogy legalább eddig sikerült eljutni.
csak akkor minek írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!