Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyi az esélye,...

Szerintetek mennyi az esélye, hogy a magyar kormány eleget tesz ennek a kiskapunak, és megkapja a pénzt?

Figyelt kérdés

[link]

Itt azt írják, hogy ideiglenesen függesztenék fel a pénzt és ha valódi javulást látnak, feloldanák a blokkolt pénz egy részét. Azt is írják a cikk alján, hogy a forrás szerint jövőhéten elküldik, hogy milyen lépéseket várnak a kormánytól (nyilván nem pont így fogalmaztak).

Az lenne a kérdésem, hogy így, hogy hagytak egy ilyen úgynevezett kiskaput, mennyi az esélye annak, hogy a kormány megteszi amit kérnek és megkapja a pénzt?

Én gyűlölöm a Fideszt és a mellett vagyok, hogy ne kapják meg (nem kérek emiatt beszólogatásokat). Remélem, hogy Polt Péter leváltását és az Eu ügyészséghez való csatlakozást is elvárják de sajnos eddig úgy tudom, hogy nem kérték az Eu ügyészséghez való csatlakozást. Szerintetek benne lesz ezekben az elvárt lépésekben az Eu ügyészséghez való csatlakozás?

(pls csak olyan írjon, aki meg is nézte a linket)

2022. szept. 14. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem biztos, hogy a magyar kormány együttműködő lesz, már most beterjesztettek törvényjavaslatokat az ügy érdekében. Én 90% feletti esélyt látok arra, hogy minden rendeződik.
2022. szept. 14. 20:59
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

0% Orbán nem teljesít semmi olyan elvárást ami az ő diktatúra építését akadályozná.

Aza kérdés hogy ennek ellenére az EU mennyire akar minket büntetni

Én remélem az EU következetes lesz... Amugy ezta gondot nagyon egyszerű lenne ám megoldani, a fidesznél vana labda, Orbán lemondana, új kormányt alakítanának más gárdával, és látványosan elkezdenének normálisan kormányozni, és kb fél év mulva minden megoldódna

De sajna Orbának csak ő fontos, a magyar emberek érdekei nem, a fidesz párttagok meg szintén örülnek a nekik leeső koncoknak

Igy sajna nem lesz semmi változás

Ameddig az emberek meg nem unják Orbánt, de uyg látom teljes az agymosás sokaknál, sokan meg letargiában vannak és szarnak mindenre

Rég 100 ezereknek kéne tüntetni...

2022. szept. 14. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Orbán nem fogja kiadni a diktatúrát a kezei közül, inkább tönkreteszi a magyar népet.
2022. szept. 14. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
"Én gyűlölöm a Fideszt és a mellett vagyok, hogy ne kapják meg (nem kérek emiatt beszólogatásokat)." Na, te vagy a magyarellenes (mellesleg közvetetten önsors rontó) szavazók mintapéldánya. Az már csak hab a tortán, hogy te magad kezded a provokációt, majd közlöd, hogy nem fogadsz el ellenreakciót. Nos, nem kell elfogadni, attól még itt van. Ami az EU-s pénzeket illeti, Navracsics Tibor személyében a legjobb kezekben van a feladat és az utolsó fillérig meg is fog jönni a pénz. (A rád eső részt pedig szíveskedj majd visszafizetni az államkasszába, mivel mint írtad, nem tartasz rá igényt).
2022. szept. 14. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Orbánékat ismerve, megteszik a lépéseket, hogy megkapják a pénzt, majd miután megkapták, újabb módosításokat csinálnak, amelyekkel kiherélik a korábbiakat.
2022. szept. 14. 21:16
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
4# Neked nem mindegy mit kap az ország? Egy fillért se látsz majd belőle birka uram.
2022. szept. 14. 21:17
 7/13 A kérdező kommentje:
És ha az a feltétel, hogy csatlakozzon az Eu ügyészséghez?:)
2022. szept. 14. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Függetlenül a látszólagos magyarellenességtől...

Szerinted az a nép ennyire önsorsrontó (nagy átlagban), aki ezt a csürhét akarja vezetőnek?

...vagy, ha a nép nem önsorsrontó, akkor mennyire van átverve?

A kérdető a fentivel arra keresi a választ, mégis mi kell ahhoz, hogy a nép felfogja, hogy tönkretették az országot (és ezt folytatják) - minél hamarabb észhez tér az ország, annál hamarabb lesz ennek a rendszernek vége (mert egyszer biztosan vége lesz)...

A kilábalás sem lesz hamar, inkább évtizedekre számíts.

A támogatásokat nem te, nem a nép fogja látni, hanem a csürhe lopja szét.

...aki ehhez tapsol, annak ideje elkezdeni gondolkozni kicsit...

...és minél tovább tapsolunk hozzá, annál tovább marad minden változatlanul.

Ha megkapjuk a pénzt, akkor nyernek még maguknak néhány év dőzsölést, mi meg néhány év szenvedést - ha nem tiltakozunk ez ellen, akkor meg is érdemeljük... ezt hívják önsorsrontásnak.

2022. szept. 14. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kiskapu? Érthetően fogalmazz!
2022. szept. 14. 21:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! A cikk is kiskaput ír és szerintem érthető. Adtak egy utolsó esélyt, hogy megfeleljünk a jogállami elvárásoknak, ez a kiskapu. Az volt a kérdés, hogy ennek vajon meg fogunk e felelni!
2022. szept. 14. 22:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!