Támogatnál egy ilyen abortusz törvényt?
Figyelt kérdés
Az abortusz legális, de a 3. abortusz után végleges sterilizálás. A szívhangot is meg kellene hallgatni mindenkinek, kivéve, akinek egészségügyi okból kell elvetetnie a babát, vagy igazoltan erőszakból fogant. Létrehozni egy programot, ahol a nem kívánt gyermeket megtartók már a terhessèg elejétől kapcsolatban vannak a leendő örökbevevő szülőkkel, a kismamát támogatnák anyagilag, amíg kiesik a munkából.2022. szept. 14. 18:33
51/56 A kérdező kommentje:
Te már leírtad a véleményed , köszönjük!
2022. szept. 22. 12:45
52/56 A kérdező kommentje:
Azért nézd meg majd a Néma sikolyt!
2022. szept. 22. 12:47
53/56 anonim 

válasza:

#52 már láttam. Sőt szültem is. És azóta különösen abortusz párti vagyok.
54/56 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2022. szept. 22. 14:17
55/56 anonim 

válasza:

A kérdező kommentje de hiába mondod nem nézik meg mert akkor milyen barbár módon ölnek meg egy életet ami ellenál közben annak amit tenni akarnak vele nem értik hogy már 6hetesen van tudata és érez fájdalmat! egy beszükült látásu társadalomnak hiába mondod akiket az elbu*ulásra probálnak oktatni!!!
56/56 anonim 

válasza:

#55 nincs tudata, mivel nincs kifejlett agya. És mivel nincs kifejlett agya, így fájdalomközpontja sincsen. Ennyit a tudatlan kommentedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!