Magyarországon mért csk 18 felett adnak alkoho,t?
Figyelt kérdés
Németországban, Ausztriában is sok más országban már 16 felett adnak alkoholt. A Fidesz nem unja már a vadkapitalista törvényeit? Ja is Németországban nincsen "nemzeti(fideszes) dohánybolt" hanem mindehol árulnak cigitt.2022. szept. 12. 17:50
11/20 anonim válasza:
Mert csak 18 év fölött lehet szavazni! :-)))))
Sokkal jobb, ha azt beb@xva csinálod, józanul még könnyebb lehányni a szavazólapot! :-)))
12/20 anonim válasza:
"#5 Nem, te Fideszesmert Németországban élek is ott már 16 felett adnak azért tudom.😜😜😜"
Akkor tanulj meg helyesen leírni egy mondatot, vagy a pia a fejedbe szállt mielőtt ezt írtad? Ráadásul a sok emoji nevetségessé tesz! Azaz még nevetségesebbé!
13/20 anonim válasza:
A válaszodat se, a kérdésedet se érdemes. Az időm értékesebb.
14/20 anonim válasza:
Akkor mit izgat, hogy itt miért nem vehet 18 év alatti.
15/20 anonim válasza:
De ha Németországban élsz mért érdekel?
16/20 anonim válasza:
Arra a pártra szavazz legközelebb aki neked megfelel alkohol szempontjából kérdező.
17/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az érintett középiskolásokon kívül lenne társadalmi támogatottsága annak, hogy ezt a korhatárt lejjebb vigyük.
Hogy jön ide a Fidesz és a vadkapitalizmus, azt mondjuk nem teljesen értem, de nem baj.
18/20 A kérdező kommentje:
#18 Úgy, hogy a Fidesz vadkapitalista. Amúgy meg a kommunista Munkáspárt lejebb vinné.
2022. szept. 12. 18:57
19/20 anonim válasza:
"#5 Nem, te Fideszesmert Németországban élek is ott már 16 felett adnak azért tudom.😜😜😜"
Nem vagyok Fideszes.
20/20 anonim válasza:
De a Fidesz és a vadkapitalizmus hogy kapcsolódik ahhoz, hogy 18 éves kortól vehetsz alkoholt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!