Márki Zay Péterben valóban benne volt a győzelem csak elxurta?
Figyelt kérdés
Szerintem igenis benne volt a győzelem..előválasztáskor hihetetlen módon felfokozott hangulat volt, új arc, karakán személyesiség, úgy lehetett látni hogy végre egy új erő ami esetleg összetartja az ellenzéket, igenis a közvéleménykutató cégek vezetést vagy szoros küzdelmet mért...aztán hihetetlen módon elxurta, teljesen kiforgatható, félreérthető hülyeségeket kezdett el mondani amit a megafon csapata ki is használta, aztán a háborúval kapcsolatos rossz kommunikáció rátette az i re a pontot2022. szept. 12. 06:34
1/19 anonim válasza:
Benne volt még a zikszfaktor is.
2/19 anonim válasza:
Hogyne... Benne nincs meg a politikusi tehetség, nem tud az emberek szívéből beszélni, főleg aki az igazságról beszél, az a szavazók nagyobb részében ellenszenvet vált ki.
MZP nem összetartotta az ellenzéket, épp hogy széthúzta.
Magyarország lakói NAGYOBB RÉSZBEN nem felvilágosult, nem világlátott polgárok, és olyan nagy számban vannak, hogy az ő szívükből lelkükből igazán O1G tud beszélni. Más kérdés hogy őket is átb a ssza de ők ezt soha nem ismernék el, mert "olyan szépen beszél, a szívemből szól"...
3/19 anonim válasza:
Volt a fast.
Hogy a varnyú vigye el a vonóját.!
4/19 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Az előválasztások után kérdeztem meg.
5/19 anonim válasza:
#4 kezet foghatunk, szó szerint ezt éreztem. Dobrevre szavaztam mert benne láttam a tökéletes Orbáni ellensúlyt. Azt mondjuk MZP-vel sem gondoltam hogy így lebőgnek, de a győzelmet már akkor elengedtem :(
6/19 anonim válasza:
Benne benne, csak a mentorok máshogy látták!
7/19 anonim válasza:
Akármi is volt benne, azt egy csapásra összevágta egy videóvágóval a fidesz.
8/19 anonim válasza:
Szerintem a kormányváltó (vagy legalább a ne legyen 2/3) hangulat megvolt, és voltak is olyan témák, amiket meg lehetett volna lovagolni. De Márki-Zay sem szimpatikus mindenkinek, és az ellenzékben is sok szerencsétlen, széthúzó (beépített?) ember van, szóval igen, elxurták. De talán jobb is így, nem lett volna fair 12 év kormányzás után pont a gebasz kezdetén átadni a stafétát.
9/19 anonim válasza:
Nem, mert gyatra politikus!!!
10/19 anonim válasza:
Sajnos úgy kezelte a választópolgárokat, mintha azok értelmes emberek lennének. De ez nagy hiba. A választók nagy része nem képes három összetett mondatot értelmezni. Egy pár szavas, rövid mondatnál több nem megy át az embereknek. Ő meg volt olyan balga, hogyha megkérdezték, akkor kifejtette a véleményét részletesen. Amit aztán a féleszűeknek akár hogy meglehetett vágni. De mindegy is, ha nem vágják meg, sem értin meg a tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!