Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Előfordulhat, hogy Putyin...

Előfordulhat, hogy Putyin hamarosan Magyarország támogatását fogja kérni?

Figyelt kérdés

Úgy látszik, hogy az ukránok melletti európai összefogás kezzd egyre erősebbé válni. EGyesek már ellentámadást vízionálnak, és azt állítják: az oroszok megtorpantak, és Putyin sarokba van szorítva. Az oroszoknak egyértelműen szövetségesekre lesz szüksége. Kínával már több közös hadgyakorlatot is tartottak. Európán belül viszont a legnagyobb szövetségesük Magyarország, és Orbán Putyin egyik legjobb barátja.

Előfordulhat, hogy ha hirtelen új erősítésre lesz szüksége Putyinnak, akkor fel fogja szólítani Orbánt, és Magyarországot, hogy hagyjuk abba a pávatáncot, és végre álljunk teljes mértékben melléjük ahogy az elmúlt években folyamatosan tettük? Meg volt szovjet érdekszférás országként lehet ezt a kötelezettségünknek is tekinti Putyin. Orbán mit lépne, ha ez esetlegesen megtörténik?

2022. szept. 11. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És odaküldjük Tóth Gabit “énekelni”?
2022. szept. 12. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem rajongtam az oroszokért sohasem. A szocializmusban nőttem fel örültem mikor kilettek ebru dalva innen. Amit most Ukrajnában művelnek arra nincs bocsánat. De Tóth Gabi? Hát ezt még ők sem érdemlik.
2022. szept. 12. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!