Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetne megoldani a...

Hogy lehetne megoldani a cigányproblémát, mielőtt teleszülik az országot, és elveszik tőlünk?

Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Ne túlozz;a romák várhatò élettartalma is jòval alacsonyabb a magyarokénál.
2022. szept. 11. 12:42
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Mi Hazánk 💚
2022. szept. 11. 12:55
 3/12 Ársapkás Alispán ***** válasza:
61%
Kasztrálás
2022. szept. 11. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Először is a családpolitikán kellene változtatni. Két gyerek felett semmiféle támogatást nem kellene adni. Az nem opció, hogy megéri sok gyereket szülni és abból megélni.

Aztán nagyon komoly felvilágosítókampány kellene a fogamzásgátlásról, adott esetben ingyenes vagy támogatott fogamzásgátló eszközökkel, illetve ösztönzött és támogatott meddővé tétellel.

De a legfontosabb az edukáció. El kellene érni, hogy a cigánygyerekek az iskolában tanuljanak és ne verekedjenek. Ehhez sokkal szigorúbb törvények kellenének.

2022. szept. 11. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Adót kell kivetni a gyerekekre, nem támogatást adni. Lehetne az egy gyerekeseket támogatni, a két gyerekeseket békén hagyni, de akinek több van, az adózzon a gyerek után is ugyanúgy, mint a merdzsó vagy a bömbös után.
2022. szept. 11. 13:10
 6/12 anonim ***** válasza:
17%

Nincs cigányprobléma! Ennyi. El kéne végre fogadni, hogy minden sivalkodás ellenére a cigányok is ugyanolyan -még ha zajosabb- magyarok tudnak lenni, mint mi.

Harminc éve hallgatjuk, hogy a cigányok szaporulata így meg úgy, aztán még mindig nem jön se a polgárháború se a dologtalan cigányhordák kora, tudjátok miért? Mert a cigányok túlnyomó többsége, igenis be tud illeszkedni, és tud dolgozni.

Tudom tudom most majd megkapom, hogy cigányfajvédő, meg belpesti libsi vagyok, aki nem látott cigányt blablabla, de nem erről van szó, dolgoztam már együtt több cigánnyal, semmivel nem voltak rosszabb munkaerők mint a magyarok.

2022. szept. 11. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
8: menj már el kérlek szépen Borsodba.
2022. szept. 11. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
18%

9! Ott lakom, mit gondolsz honnan tudom ezt?

üdv.

8.

2022. szept. 11. 14:21
 9/12 Isti22 ***** válasza:
7%
A cigány magyar honfitársaink miért vennék el a fehér magyar honfitársaiktól az országot?
2022. szept. 11. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Ne aggódd túl a dolgot: arra azért ügyelni fognak, hogy legyen aki kitartsa őket vagy hogy legyen még kiktől lopni.
2022. szept. 11. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!