Ha Putyin atomot dobna Ukrajnára. Mit lépne erre a nyugat?
Ne így legyen, de én ezt az opciót tartanám a legvalószínűbbnek:
Tömegek költöznének nyugatra, ami elindítana egy migrációs hullámot. Közép-Európa szinte kiüresedne, de betelepítenék ide a NATO-t, hogy megakadályozzák az oroszok terjeszkedését nyugatra. A NATO körbekerítené atomfegyverekkel Oroszországot, mind az USA irányából, mind Közép-Európából. Ha megtámadnák az oroszokat, akkor a rakétákat mindenképp az USA-ból lőnék ki, hogy Európát ne szvendjen károkat. Ha elkezdődne az atomháború, akkor Nyugatról tömegek menekülnének Afrikába vagy Ausztriáliába, hiszen ott lenne a legnagyobb esély a túlélésre. Az persze bizonytalan, hogy hogyan, ha egyik légitársaság sem működne. Már az első atomfenyegetésnél, támadásnál érdemes Spanyolországba, Portugáliába menekülni, hogy onnan könnyebb legyen átjutni Afrikába, ugyanis egy tényleges atomháború közepette ez szinte lehetetlen. Európában éhezés törne ki, hiszen a magas radioaktív szennyezettség, megváltozott időjárás és az élelmiszerimport leállása miatt nem lehetne fedezni sem az élelmet sem a tiszta ivóvizet.
Szerintem ha az oroszok atombombát hazsnálnak europában, azzal egész europát veszélyeztetik a sugárzás révén
Szerintem azonnal eltünne oroszországban az élet mert minden ország ellene fordulna.... Kina is India is mindenki.
Atombombát nem szokás csak ugy dobálgatni...
Szerintem ha a nyugat el akarná pusztitani oroszországot atom nélkül is megtudná tenni, de atommal is ugy hogy kb reagálni sem tudnának. csaka paancsnoki írányítási központba kell elöször tolni pár atomot tengeralatjárokról közelről utána már nem lenne se gomb se aki megnyomja, és az oroszoknak annyi lenen, na meg persze a fél világnak is sajna
ezért sem kéne atomokat dobálgatni:)
És ezért nem is fognak, az oroszok sem hülyék annyira, és nem Putyin dönt egy személyben az atomfegyverek bevetéséről
ha kiadnáa parancsot valaki már lőné is tarkón hátulról:)
A ruszkik csak korlátozott hatóerejű atomfegyvert vethetnek be, különben magukat is megcumiztatják vele, hiszen szomszédos ország.
Tehát hatalmas atombombákra nem kell számítani.
Ha korlátozott atomfegyvert vetnek be, a világ összes fontosabb országa népirtásnak nyilvánítja az egészet, ruszkisztánt terrorizmust támogató országgá, valószínű, az ENSZ is elítéli - és kb. minden fontos állam teljesen megszakítja a diplomáciai kapcsolatot putyin oroszországával.
Válaszlépésként, mert egy világháborút nem kockáztathatnak, nem közvetlenül fognak visszatámadni, hanem valószínűleg atomfegyverrel látnák el Ukrajnát is (vagy méginkább: atomfegyver fejlesztéséhez szükséges technológiával és pénzzel), hogy Ukrajna is vissza tudjon támadni atomfegyverrel ruszki területekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!