Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet, hogy Putyin készül...

Nem lehet, hogy Putyin készül ledobni az atomot Ukrajnára? Ha ledobja mi is megérezzük?

Figyelt kérdés
Nem vagyok orosz-párti mielőtt még ezzel vádoltok. Sőt, a háború kezdete óta Ukrajnának szurkolok. Nekem viszont felettébb gyanús, hogy az oroszokat sorra űzik ki az országból, sőt van olyan hely is, ahonnan önként távoztak az oroszok. Nem lehet, hogy Putyinnak végképp elgurult a gyógyszere és leakarja dobni az atomot Ukrajnára?

2022. szept. 10. 19:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
Évszázados ukránirtás veszi most kezdetét. Olyasmi fog történni, amilyet még nem látott a történelem.
2022. szept. 10. 20:02
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

6-os :))) Nem kell válaszolni, mi? Putyin ledobhatja az atomot, de sajnos olyan világban élünk, hogy a többi vezető ezt nem nézi tétlenül. Jajj jaj.

Ha anyádat elkezdik verni a szemed előtt, te lesütött szemmel továbbmész.

2022. szept. 10. 20:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp nagy rá az esély, egyes történészek és kutatók szerint most van a legnagyobb kockázat egy lehetséges atomháborúra.

Az orosz képviselők újonnan hazaárulónak is nevezték Putyint, félő, hogy azért, mert ha az oroszok atomot dobnak Ukrajnára (ami a modern technológiának és a vegyipar fejlődésének köszönhetően még pusztítóbb lenne, mint régen), akkor Oroszország sem úszná meg.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy valamikor télen ez bekövetkezhet, mivel az ukránok nem adják meg magukat. Sajnálom az ukrán és az orosz embereket is, a főbűnösök itt Putyin és Zelenszkij.

2022. szept. 10. 20:20
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
14. Vannak nagyon kis teljesítményű atombombák amik ránk nézve nem jelentenek veszélyt vagy nagyon minimálisak ha pl. Kijevet megküldik.
2022. szept. 10. 20:43
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
15: tekintve, ha az időjárási körülmények is kedvezőek, és a radioaktív port nem Nyugat felé fújja a szél. De teljesen mindegy, hogy milyen teljesítményű atomot dobnának Ukrajnára, mert ha ez megtörténne, akkor arra a NATO is reagálna.
2022. szept. 10. 20:49
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

Akkor küldjük meg Moszkvát. Megelőzésképpen. A muszkák meg majd nem válaszolnak rá, hiszen a nyugattól is ezt várnák el.

2022. szept. 10. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
hipó, küldj nekik egyet.
2022. szept. 10. 21:10
 18/21 anonim ***** válasza:
16. Mit tudna csinálni? Megtámadja Oroszországot egy nem nato ill. EU tag miatt?
2022. szept. 10. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:
47%

Küldenék én, de nekem nincs egy sem Bubuka. Neked?

2022. szept. 10. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
02. Bubukám akkor küld el a nem létező valamidet.
2022. szept. 10. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!