Nem lehet, hogy Putyin készül ledobni az atomot Ukrajnára? Ha ledobja mi is megérezzük?
6-os :))) Nem kell válaszolni, mi? Putyin ledobhatja az atomot, de sajnos olyan világban élünk, hogy a többi vezető ezt nem nézi tétlenül. Jajj jaj.
Ha anyádat elkezdik verni a szemed előtt, te lesütött szemmel továbbmész.
Mindenképp nagy rá az esély, egyes történészek és kutatók szerint most van a legnagyobb kockázat egy lehetséges atomháborúra.
Az orosz képviselők újonnan hazaárulónak is nevezték Putyint, félő, hogy azért, mert ha az oroszok atomot dobnak Ukrajnára (ami a modern technológiának és a vegyipar fejlődésének köszönhetően még pusztítóbb lenne, mint régen), akkor Oroszország sem úszná meg.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy valamikor télen ez bekövetkezhet, mivel az ukránok nem adják meg magukat. Sajnálom az ukrán és az orosz embereket is, a főbűnösök itt Putyin és Zelenszkij.
Akkor küldjük meg Moszkvát. Megelőzésképpen. A muszkák meg majd nem válaszolnak rá, hiszen a nyugattól is ezt várnák el.
Küldenék én, de nekem nincs egy sem Bubuka. Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!