Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik Fideszes propagandistán...

Melyik Fideszes propagandistának van a legtöbb tehetsége az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Persze jöhet indoklás is, hogy miért őt tartod a legtehetségesebbnek. Illetve ha másik nevet mondanál, van rá lehetőség!

2022. szept. 9. 19:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem kell tehetség ahhoz, hogy valaki felépítsen egy propagandista "imidzset" és átverjen sok embert. Szerintem Bayer jól csinálja, Deák Danika kevésbé jól.
2022. szept. 9. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
9%

Bayer-fóbiások, láttatok akár csak egyetlen Bayer show-t is? Ajánlom figyelmetekbe a legutóbbit:

https://www.youtube.com/watch?v=oDyC0qbHKQU

Majd szedjétek pontokba, hogy mely állításokkal nem értetek egyet! :)

2022. szept. 9. 20:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Én Bayer Fóbiás vagyok. Sose láttam végig Bayer Show-t, de láttam már belőle apróbb részleteket.

Most így hirtelen egyetlen egy konkrétumot tudok kiemelni azon kívül, hogy Bayer egy seggnyaló propagandista. Ugye a feketékről beszélt és azt hozta szóba, hogy a rajtuk lévő arany ékszerekből jól lehetne lakatni Afrikát. Ez azért fájt nekem, mert amennyit ellopott a FIdesz, abból is lehetner sok jót tenni, persze erről Bayer kussol.

Azt, hogy szerinte csak egy hülye szerint támadja meg Oroszország Ukrajnát, (háború előtt mondta), adjuk be ostoba tévedésnek!

2022. szept. 9. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

#1: Akkor harmadszorra is... (Finomítva!):

Jelentgetés helyett inkább válaszolni próbálj! Tudsz-e mondani saját magadon (arctalan trollkodón) kívül vállaltan DK-s közéleti személyiséget?

- Homonnay Gergely sajnálatos módon eltávozott (pedig ő akart fideszeseket ölni oly módon, hogy ha megkapja a Covidot, közéjük fog nyomulni)

- Homeless-kinézetű Para-Kovács Imre már este 11 után az RTL II-n sem üti meg a médiaképes szintet

- Vágó Pityu bácsi elindult Havas Henrik után a szellemi leépülés hosszú és kínkeserves útján

Kik maradtak még? Nos? :)

2022. szept. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!