Melyik Fideszes propagandistának van a legtöbb tehetsége az alábbiak közül?
Bayer-fóbiások, láttatok akár csak egyetlen Bayer show-t is? Ajánlom figyelmetekbe a legutóbbit:
https://www.youtube.com/watch?v=oDyC0qbHKQU
Majd szedjétek pontokba, hogy mely állításokkal nem értetek egyet! :)
Én Bayer Fóbiás vagyok. Sose láttam végig Bayer Show-t, de láttam már belőle apróbb részleteket.
Most így hirtelen egyetlen egy konkrétumot tudok kiemelni azon kívül, hogy Bayer egy seggnyaló propagandista. Ugye a feketékről beszélt és azt hozta szóba, hogy a rajtuk lévő arany ékszerekből jól lehetne lakatni Afrikát. Ez azért fájt nekem, mert amennyit ellopott a FIdesz, abból is lehetner sok jót tenni, persze erről Bayer kussol.
Azt, hogy szerinte csak egy hülye szerint támadja meg Oroszország Ukrajnát, (háború előtt mondta), adjuk be ostoba tévedésnek!
#1: Akkor harmadszorra is... (Finomítva!):
Jelentgetés helyett inkább válaszolni próbálj! Tudsz-e mondani saját magadon (arctalan trollkodón) kívül vállaltan DK-s közéleti személyiséget?
- Homonnay Gergely sajnálatos módon eltávozott (pedig ő akart fideszeseket ölni oly módon, hogy ha megkapja a Covidot, közéjük fog nyomulni)
- Homeless-kinézetű Para-Kovács Imre már este 11 után az RTL II-n sem üti meg a médiaképes szintet
- Vágó Pityu bácsi elindult Havas Henrik után a szellemi leépülés hosszú és kínkeserves útján
Kik maradtak még? Nos? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!