Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetne a magyar béreket...

Hogy lehetne a magyar béreket osztrák szintre hozni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 9. 17:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy. Ameddig az itt élőlnek jó hogy fekete afrikai színvonalú fizut kapnak és leszavaznak a fideszre addig nem lesz változás.
2022. szept. 9. 18:31
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
#8 Ja igaz bocs amit elvileg az államnak fizetek adót az vagy egy újabb stadionra megy vagy eldurrogtatják a Duna felett.
2022. szept. 9. 18:34
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha Orbán a stadionok építése helyett Paks II-őt és geotermikus erőműveket építtetett volna, akkor most előznénk az osztrákokat a kanyarban.
2022. szept. 9. 18:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönadjuk nekik 5 évre Orbánt és már is egyforma lesz a bérünk.
2022. szept. 9. 20:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Magasabb hatékonyságú gazdaággal, saját termékekkel, nem összeszerelő üzemek garmadájával. Ehhez persze szakemberek kellenek, ahhoz meg iskolák és tanárok. A jó hír az, hogy úgy hallottam kies hazánkban sorra nyílnak az akadémiák a tehetséges fiatalok fejlesztéséhez (valami felcsúti akadémia a legnagyobb, de erre nem emlékszem már teljesen), szóval hamarosan beérjük őket!
2022. szept. 9. 20:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Csődbe kell vinni az osztrák gazdaságot, és úgy kell hagyni 50 évig.
2022. szept. 9. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
24%
Miért mástól várod a megoldást? Itt élek és többszörösen meghaladom az osztrák béreket. Van lehetőséged tanulni, vállalkozni, persze kifogásokat keresni is. Én ebben találtam meg a különbséget.
2022. szept. 10. 07:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Hiába lenne magasabb a béred ha a fogyasztásod nem javulna vele. Ma olyan szinten emelkednek az árak , hogy a fizetésed hiába nő egyszerűen idővel egyre kevesebbet tudsz fogyasztani, nem arányos, már lassan az élelmiszer is luxuscikk itthon. Szerintem lehetséges lenne ,de ahhoz teljesen máshogy kellene gazdálkodni.
2022. szept. 21. 23:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Pl. úgy Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc elmennek valamelyik gyárba segédmunkásnak.
2022. okt. 1. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!