Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kommunista tanárokat szankci...

A kommunista tanárokat szankciónizálni kell,egyettértesz?

Figyelt kérdés
[link]

2022. szept. 9. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Kéne. Nem kéne olyan helyesírású embereket internet közelébe engedniük, mint te.
2022. szept. 9. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Hogy mit?
2022. szept. 9. 15:06
 3/13 A kérdező kommentje:
1 Nem óhajtó kontextusban írtam,hanem kijelentve.Máskülönben jó lenne a kérdésre válaszolni,ha már kényszert érzel okoskodni :)
2022. szept. 9. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Mitől lesz valaki kommunista, ha jobb munkakörülményeket követel?

2. A címben tüntetésre utal a "tüncikéznek" szó, míg a szövegből kiderül, hogy a felszólítást sztrájk/polgári engedetlenség kapcsán kapták, nem tüntetés kapcsán. Az író talán nem tudja, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz?

3. Olyan cikket, ami ennyire egyértelműen értékítéletet mond, jelzőkkel illet embereket és gúnyos szóhasználatot alkalmaz, nem olvasunk. Az ilyen nem alkalmas az objektív tájékozódásra.

2022. szept. 9. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
3, nem tudom mi az az "óhajtó kontextus", de én a "szankciónizálni" és az "egyettértesz" gondoltam..
2022. szept. 9. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
A magyar baloldalt le kommunistázni sértés a kommunistákra.
2022. szept. 9. 15:20
 7/13 A kérdező kommentje:
4 Igen persze,a ballib média meg akkora nagy dobra veri ,mintha tényleg lenne bármiféle relevanciája. Ember,pár darab iskoláról van szó.. ez nem demagógia?🤷
2022. szept. 9. 15:26
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
7, milyen pár iskolára gondolsz? Az ország összes közoktatási intézményében ugyanannyit kapnak a pedagógusok és ugyanazon kötelezettségeik vannak.
2022. szept. 9. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
A kommunisták azokat jelentik, akik kritizálnak valamilyen kormányintézkedést? Azok mind kommunisták?
2022. szept. 9. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

Ha kommunisták lennének, akkor nem tüntetnének, mivel akkor fideszesek lennének.

Az "író" nem tud olvasni, ezért keveri a kettőt.

Hm, és most miért számít a számuk? Amikor Gyurcsány ellen kell felhozni 2006-ot, akkor egy darab szemkilővésre is habzik a fideszesek szája, ahogy a kórház bezárásoknál is ezt teszik.

De ebben az esetben pár darab iskola nem számít. :DDD

Kicsit se kétszínű. :D

2022. szept. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!