Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki el tudná magyarázni...

Valaki el tudná magyarázni érthetően, hogy, ha februárban 15 évnyi gázszállitást irtunk alá, majd, Szijjártó Péter külügyminiszterúr havonta jelent be, újabb és sosemlátott megállapodásokat az orosz gázszállitásokról akkor miért kell a 18 fok?

Figyelt kérdés
És EUs szinten is nálunk a legmagasabb a feltöltöttség!

2022. szept. 9. 11:56
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
De 10-es, itt van nálunk a gáz, megvettük, olyan olcsón, mint senki más sem az univerzumban, akkor miért kell nekünk a piaci árhoz igazodni, ha itt van helyben?
2022. szept. 9. 12:12
 12/33 anonim ***** válasza:
10%
Most már egyértelmű, hogy nagyon buta vagy, folyamatosan veszünk gázt.
2022. szept. 9. 12:14
 13/33 anonim ***** válasza:
93%

#1 Ha sok van miért kell spórolni? Ha sok van miért drága? Hiszen a nagy a kínálat az lejjebb nyomja az árakat.

Továbbá hogyan lehet hétszeres a különbség a rezsicsökkentett és a picai ár között? Ha a rezsicsökkentett a valódi ár akkor limit felett mire fel hétszeres az ára? Az állam nyerészkedni akar? Ha mégsem olyan olcsó a piaci ár hol van az az olcsó gáz amit 2036-ig írt alá nekünk a kakadu?

2022. szept. 9. 12:14
 14/33 A kérdező kommentje:

Épp ezért kérdem, mert buta vagyok és szeretnék tanulni, hol kérdezzen az ember, ha nem itt?

Ha itt van az olcsó gáz, amit soselátott olcsón veszünk, messze a piaci ár alatt, akkor most ugyanazt a gázt, miért adják a piaci árral el a fogyasztónak?

2022. szept. 9. 12:18
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

14.

Nyerészkedésért

2022. szept. 9. 12:19
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem piaci áron kapjuk, a piaci ár hetedéért kapjuk átlagfogyasztásig. Az a baj, hogy vagy semmivel nem vagy tisztában, vagy direkt játszod a hülyét. Nem tudom, melyik a rosszabb.
2022. szept. 9. 12:20
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
#14 Mert kong az államkassza, és vissza kell szedni azt amit választás előtt elosztogattak.
2022. szept. 9. 12:20
 18/33 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem irtam, hogy piaci áron kapjuk, pontosan ezt irtam:

olcsó gáz, amit soselátott olcsón veszünk, messze a piaci ár alatt

légyszives olvasd el mégegyszer, amit irtam

2022. szept. 9. 12:22
 19/33 A kérdező kommentje:
De ezek szerint, akkor a kormány a saját választópolgárait szivatja? Ilyen lehetséges egyáltalán?
2022. szept. 9. 12:23
 20/33 anonim ***** válasza:
93%

Vagy hazudott a Szijjártó és nem írt alá olyan szerződést amit mondott év elején,

vagy olcsón vesszük és hatalmas haszonnal eladja külföldre az állam

vagy az átlagfogyasztás felett kaszál óriásit az állam.

2022. szept. 9. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!