Vadhajtásokon miért van ennyi retardált?
Akár FB akár netes oldalukon nézem a kommenteket, még most Erzsébet királynő halálhírénél is konteó konteó hátán, rosszindulat rosszindulat hátán, aztán néha beesik egy "nyugodjon békében" komment is.
Alja oldal alja embereknek? Vagy retardáltak gyülekezete? Vagy mi?
Semmi buborék nincs benne, tényeket írtam. :)
Te pedig tényekkel vitatkozol. Az ilyen embert a normális emberek őrültnek szokták hívni. :)
Ha nem lenne, akkor már cáfoltál volna.
Azért terelsz, mert cáfolni nem tudsz, de gerinced nincs, hogy beismerd, hogy hazudsz.
Engem nem zavar, mivel az kb. az átlag magyar szintjén van, szóval beillesz a nagyon "okosok" közé. :)
"Cáfolj meg te. Szeretnék olyan okos lenni mint te, tanulnák'!"
Megtettem és be is ismerted, hogy hazudtál. Nézd, itt:
"Voltaképp igazad van a nyugati fénnyel, mint dékás szekta lappal"
Aztán írtál valamit a 444 kommentszekciójáról, amit elmondtam, hogy nem feltétlenül baj, ami igaz is.
Én cáfoltalak, most neked kellene engem vagy j bizonyítékokat hoznod az állításodra. Te ezzel szemben, mint valami 5 óvodás elkezdtél hisztizni.
17: Arra értettem, hogy a nyugati fény még beljebb van a sötétségben. A Vadhajtásokon túl ott van a kuruc.info, stb. Erre írtam. Teljesen el vagy tévedve.
Bizonyítéknak mit vársz? Csapd fel a facebookon a Telex, 444 oldalait és olvass kommenteket: "O1G, kakadú, Szájer, eresz, turbomagyar", stb szint.
Mégis mire várnál, majd a te kis kedvedért ide fogok ollózni 20-30 kommentet? :D
Te ugyanúgy egy szubjektív véleményt írtál ide, ahogy én. Csak te próbálod bizonygatni, hogy te bizony tényekről beszélsz, miközben még el is vagy tévedve a ...erdőben.
" Teljesen el vagy tévedve."
Az van eltévedve, aki azt gondolja, hogy a vadhajtások és a kuruc.info az nem egy kategória.
"Bizonyítéknak mit vársz? Csapd fel a facebookon a Telex, 444 oldalait és olvass kommenteket: "O1G, kakadú, Szájer, eresz, turbomagyar", stb szint."
Áh, szóval amit te csinálsz? Szoktam olvasni fb-on a kommenteket, de azért ritka az olyan ostoba ember mint te.
Viszont mondjuk a 888-on nem kevés ilyen van.
"Mégis mire várnál, majd a te kis kedvedért ide fogok ollózni 20-30 kommentet?"
Értem, szóval még az érvelési hibákat sem ismered.
Ha azt mondom, hogy nekem minden ismerősöm mondjuk balkezes, akkor ez jó érv arra, ha azt mondom, hogy akkor a világon mindenki balkezes.
Talán suliban figyelni kellett volna, hogy ne beszélj ilyen marhaságokat.
"Te ugyanúgy egy szubjektív véleményt írtál ide, ahogy én."
Nem, én tényeket írtam le.
Egyébként, ha tényleg minden ismerősöm balkezes, akkor az is tény lenne, de ettől még nem lehetne következtetni arra, hogy a világon mindenki az.
"Csak te próbálod bizonygatni, hogy te bizony tényekről beszélsz, miközben még el is vagy tévedve a ...erdőben."
Ne magadból indulj ki, tudom, hogy te az "...erdőben" laksz, de másik be se mennek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!