Miért ragadt rá Németh Szilárdra a "magyar ogre" tituláció, mi a története ennek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 21:02
1/9 anonim válasza:
Nezzel mar ra arra zsirdisznora...
2/9 anonim válasza:
Németh Szilárd szeretet, Németh Szilárd élet.
3/9 anonim válasza:
Ön mivel eszi a pacalt?
Zsírral!
4/9 anonim válasza:
Nézd meg, hogy néz ki a kis husi. Mellé még buta, mint egy darab tök. Nézd meg a “vár ereje” videót róla.
5/9 anonim válasza:
Nem ragadt rá, még soha sem hallottam. Elterjedtebb pl. a Rezsi Szilárd és as Pacal.
6/9 anonim válasza:
Rezsiszisziben minden benne van ami egy fideszes politikust fideszes politikussá tesz. Mérhetetlen arrogancia, hatalmi gőg, dilettantizmus, ostobaság és szervilizmus. Emelett a külső ismertetőjegyek is megvannak, ami a dagadt lógó sörhas, és kerek arc szopósszájjal. Ami talán kimaradt, az a szemüveg és a keresztbe álló szemek.
Egyszerűen rettentően gusztustalan és buta az egész fazon, nem tudom elképzelni hogy nem háborít fel minden jóérzésű embert, hogy ilyenek vannak döntési pozícióban az országban.
9/9 Sic Semper Tyrannis válasza:
Én csak Majomcsecsű Szilárdnak hívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!