Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ragadt rá Németh Szilárd...

Miért ragadt rá Németh Szilárdra a "magyar ogre" tituláció, mi a története ennek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nezzel mar ra arra zsirdisznora...
2022. szept. 7. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Németh Szilárd szeretet, Németh Szilárd élet.

2022. szept. 7. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ön mivel eszi a pacalt?

Zsírral!

2022. szept. 7. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, hogy néz ki a kis husi. Mellé még buta, mint egy darab tök. Nézd meg a “vár ereje” videót róla.
2022. szept. 7. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ragadt rá, még soha sem hallottam. Elterjedtebb pl. a Rezsi Szilárd és as Pacal.
2022. szept. 7. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Rezsiszisziben minden benne van ami egy fideszes politikust fideszes politikussá tesz. Mérhetetlen arrogancia, hatalmi gőg, dilettantizmus, ostobaság és szervilizmus. Emelett a külső ismertetőjegyek is megvannak, ami a dagadt lógó sörhas, és kerek arc szopósszájjal. Ami talán kimaradt, az a szemüveg és a keresztbe álló szemek.

Egyszerűen rettentően gusztustalan és buta az egész fazon, nem tudom elképzelni hogy nem háborít fel minden jóérzésű embert, hogy ilyenek vannak döntési pozícióban az országban.

2022. szept. 8. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Alabahalababla kokakóla?
2022. szept. 8. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
elég ránézni
2022. szept. 8. 08:36
 9/9 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
Én csak Majomcsecsű Szilárdnak hívom.
2022. szept. 8. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!