Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ arcok, az alábbi dolgok...

LMBTQ arcok, az alábbi dolgok szerintetek tehát nem léteznek?

Figyelt kérdés

Gender és LMBTQ gyerekkönyvek:

[link]

Transzvesztiták érzékenyítenek nemváltásra, melegségre:

[link]

18 karikás "családbarát" transzvesztita rendezvény 0 éves kortól:

https://www.youtube.com/watch?v=VIR7Xk52jLY

11 éves melegbárban nyomja:

https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs

10 éves "transz" gyerek a New Yorki divatfesztiválon:

https://www.youtube.com/watch?v=W-7HJrICBIE

2022. szept. 7. 15:12
1 2 3 4
 11/38 Drakula ***** válasza:
16%

9-es.

Azér én találkoztam olyannal is, aki egyszerüen azt mondta hogy elszigetelt esetek sincsenek.

2022. szept. 7. 15:38
 12/38 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, ez olyan, mitha azt mondanád, hogy minden meleg politikus szokása, hogy eresz csatornán csúszik le csupaszon, mikor tudjuk hogy ez is elszigetelt, akarom mondani ereszelt eset volt!
2022. szept. 7. 15:43
 13/38 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, szerintem senki nem tagadja, hogy van pár idióta (LGBTPQ, szülő, aktivista, provokátor, stb), akik ilyeneket tesznek. Te is találtál 4-5 ilyet a nagyvilágban."

Ezt belinkelem neked mégegyszer:

[link]

18,5 millió találat van rá.

#3 Jól írtad, tényleg ezek a válaszok jönnek. :)

2022. szept. 7. 15:44
 14/38 anonim ***** válasza:
93%

Bezzeg itthon, valakit kirúgnak az állásából, csak azért, mert meleg!

Lásd, szegény Szájer Jóska!

2022. szept. 7. 15:45
 15/38 A kérdező kommentje:
#9 Kérdés az, hogy ez mind elszigetelt eset, akkor az LMBTQ szervezetek miért nem adnak ki egyöntetű s nyílt állásfoglalást, hogy nem helyeseljük pl. a nemváltós mesekönyvek létezését? Mert én azt látom, hogy ehelyett inkább írnak egy újabbat.
2022. szept. 7. 15:46
 16/38 A kérdező kommentje:
#14 Szájerről régóta tudták, hog meleg és nem rúgták ki. Miért? Mert a Fidesz nem egy homofób párt. Azért rúgták ki, mert nyilvánosságra került, hogy szexorgiázik, a feleségét csalja, ez pedig nem fér bele a keresztény értékrendbe. Tipikus csúsztatás. Viszont tudok olyan DK-sról, aki kiverte és elküldte ezt egy nőnek, majd maradhatott a helyén.
2022. szept. 7. 15:48
 17/38 anonim ***** válasza:
95%
Vagyis, ha nem derült volna ki, akkor nem gond, hogy meleg és pasikkal csalja a feleségét?
2022. szept. 7. 15:49
 18/38 Fero89 ***** válasza:
96%

#13 a "milky way galaxy" pedig 65 millió találatot ad, de attól még csak egy van belőle.

Mellesleg nem értem mi ez a nagy rinyálás ezen a drag queen dolgon, ha a gyereked attól hogy egy szoknyás férfi olvas fel neki mesét, megbuzul, akkor ott már rég elromlott valami.

2022. szept. 7. 15:55
 19/38 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként, azon gondolkodtam, hogy ennyi erővel az alaptörvény is érvénytelen, hiszen azt is egy LMBTQ személy irta az iPadjén, ami meg amúgy is libsi technológia, be kéne azt is tiltani, mert lehetnek benne tiltott meleg propagandák!
2022. szept. 7. 15:57
 20/38 anonim ***** válasza:
89%

Fiatalkorúak szexualizálása régi amerikai szokás. Régen még az itthoni Discoveryn is mentek gyerekszépségversenyekről szóló műsorok, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy egy 10 évest kivakolnak kiégett háziasszonynak, meg hasvillantó pólót adnak rá és színpadon ugráltatják. A linkelt példáid semmivel sem rosszabbak ennél, mindkettő egyformán gusztustalan, te viszont valamiért csak az ezen akadsz ki ennyire. Miért?

Amúgy LMBTQ támogatóként sem értem a gyerekeknek szánt drag queen műsorokat, olyannyira, hogy bújkál bennem a kisördög, hogy ezeket valójában nem azok szervezik a háttérből, akikre elsőre gondolnál... de ez csak egy vad összeesküvés-elméletem. :)

2022. szept. 7. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!