Fideszesek, szerintetek ki lenne a legalkalmasabb személy az új korrupcióellenes hatóság élére, amit most csinálni akarnak Orbánék?
2022. szept. 6. 08:02
11/25 A kérdező kommentje:
9: ez EU nyilván nem fogadhatja el, hogy egy Orbán-lakáj vezesse ezt a hivatalt, mert akkor mindenki tudja, hogy szemfényvesztés az egész, ezért érdekes, hogy ki fogja vezetni, nem tehetnek oda politikai kiszolgálót
2022. szept. 6. 08:28
12/25 anonim válasza:
Akkor odatesz majd győzikét, tóth gabit, valami félnótást akinek elvileg nincs köze a fityiszhez.
13/25 anonim válasza:
A politikai életből senkit, valaki külső embert keresnék.
14/25 anonim válasza:
Nézd, ha ezzel komolyan akarna foglalkozni a magyar kormány, akkor belépne az EU ügyészségbe. Mivel ezt nem teszi, látszik, hogy ez egy újabb látszatintézkedés amit jó szokásához híven lopásra és kifizetésre fog használni a dagadt.
16/25 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, de ha az lennék, tuti Tiborcz Istvánt, Orbán Ráhelt vagy Lölőt javasolnám.
Végülis az látja át a legjobban a dolgot, aki maga is lopott már nsgy tételben EU-s támogatást.
17/25 anonim válasza:
Na várjunk csak ezt édes kevés lesz Brüsszelben.
A magyar fél nincs tárgyalási előnyben ezt a narancsosok már régen eljátszották.
18/25 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc, vagy Dobrev Klára, esetleg Jakab faparaszt Péter, várjál lehetne Demszky, vagy Kuncze is ...🤣🤔
19/25 anonim válasza:
Én a mindenhova mosolygós smile-t rakó kommentelőt tenném, tuti ő lenne a legjobb!
20/25 anonim válasza:
19# köszönöm a bizalmat, de kénytelen vagyok sok esetben odatenni...a kérdés miatt 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!