Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fideszesek annyira...

Ha a fideszesek annyira vallásosak mint önmagukról hirdetik miért nincs mindnek legalább tíz gyereke?

Figyelt kérdés
A vallás tiltja a fogamzásgátlást,bármilyen módját.

2022. szept. 5. 15:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
9es, de azért ne kapjanak érzékenyitést és meg kell őket védeni az lmbtq propagandától, ugye?
2022. szept. 5. 15:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan érdekes ez-az incelezés... amúgy vidéken lévő 40-es pasik is küzdenek az egyedül léttel, de például, jó meleg vagyok, de azt látom, hogy azzal nem ér el semmit, pozitívan, ha egy 40-es anyja szoknyája mellett élő pasi jól lecédázza a nőket... pusztán mert ők sikeresebbek... a nők többsége is szenved magánytól... sokaknak még gyereke is van: [link]
2022. szept. 5. 15:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Semmilyenhez, a sokféle vélemény értékes minden közösségben. Viszont azok a személyek, akik másokat személyeskedően támadnak a véleményük miatt olyan szöveggel, hogy biztos megjött a havi baja, s azért hisztizik, biztos egy incel vagy biztos bu*i, s ezzel próbálják érvényteleníteni az érveket, azok kártékonyak a vitára. Nem véleményről, hanem személyeskedésről szól ez. Remélem minden Dr. Incelológus meg nőgyűlölő és homofób is képes felfogni, amit írok.

2022. szept. 5. 15:37
 14/23 Pikk Ász ***** válasza:
22%

"Elég szétnézni a propagandistáik között. Pesti srácok, megafonosok. Látszik, hogy a 90%-uk incel, aki még sosem látott meztelen nőt közelről. És ezek csak a közszereplők, gondoljunk bele, hogy az átlag civil fideszesek között is mennyi ilyen életképtelen lehet."

Azért mert neked nem tetszik valakinek az arca, munkája, attól nem lesz automatikusan incel. Bár bevallom, nem ismerem a megafonosok meg a pestisrácosok magánéletét, de gondolom te sem.

És mielőtt engem is megvádolsz, nem, nem vagyok szűz és láttam már meztelen nőt közelről.

2022. szept. 5. 15:37
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Azért nincs 10 gyerekük mert nem elég már a csok meg a babaváró mivel a zinfláció a zegekben van:)))
2022. szept. 5. 15:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy régen rossz, ha azért házasodsz, mert mondjuk az első házasok kedvezménye miatt vagy mert 3 gyerek után kapsz CSOK-ot, egy meleg ha vállal gyermeket, egymaga vagy párjával, akkor ott tuti megelőzte valami mérlegelés.... CSOK esetében nem mondanám ezt...
2022. szept. 5. 15:48
 17/23 anonim ***** válasza:

Persze hogy régen rossz de sokan ezt csinálják hidd el:))

Nem gondolkodnak dehát legyen az ő bajuk.

2022. szept. 5. 15:56
 18/23 anonim ***** válasza:
És miért kerülnek ki közülük oriara járó meleget meg pedofilok?
2022. szept. 5. 16:11
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

3as. Fideszes vagyok de ebben tökéletesen egyet értek veled.

Kérdező: Nem minden Fidesz szavazó gyakorló keresztény, emellett nincsenek elmaradva 500 évvel sem a történelmi fejlődésben.

2022. szept. 5. 16:59
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem erről szól a keresztény lét, hanem a tízparancsolat betartásáról.
2022. szept. 5. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!