A Fidesz részéről a rendeleti kormányzás egy rendkívül durva politikai falt. Mikor lesz ennek vége?
A politikai falt ellen a házelnöknek és Polt Péter úrnak kellene fellépnie, ezt tőlük azonban hiába várjuk.
Brüsszel problémája pont az ilyen politikai faltokkal van, amíg Orbán és csapata ezen nem változtat (a közbeszerzéseket már ide sem veszem, bár ez az egyik legdurvább Orbán-falt), addig az EU nem küldi az eurokat
#8 Hogyan értelmezhető a "Brüsszel" bármilyen kontextusban jelzőként? Lehet pl. alany, de biztosan nem jelző. Elmentem a boltba, és vettem egy brüsszel serpenyőt? És ez színre vagy minőségre vagy mire is utal?...
No, ezért nem szavaz senki a szélsőbaloldalra. Már a látszatra sem adnak, hogy a magyar nyelvhez/néphez bármi közük lenne. Én is tudok ám gugli fordítót használni!
#11-nek:
Ha tudnád használni a Google-t, akkor vetted volna a fáradtságot, és kikerested volna az APOSZTROFÁLT szó jelentését.
Majd rájöttél volna, hogy a mondatomban az "aposztrofált" az azt követő "jelző" főnév minőség-jelzője.
Vagyis:
Aposztrofált jelző
-milyen jelző?
aposztrofált.
Most próbáld meg értelmezni is.
Sok szerencsét. XD Mert neked tudás híján az fog kelleni.
Ismét #11-nek:
Na jó. Besegítek, mert neked ehhez a szerencse is kevés lesz.
Az aposztrofálás egyik lehetséges, itt alkalmazott jelentése a HIÁNYT jelöli. Vagyis HIÁNYOS (pontatlan) jelző.
#14-nek:
XDXDXDXD
Don't- Do nOt.
Can't- Can nOt.
Ott is hiányt jelöl.
Akarod még jobban beégetni magad, vagy mára elég lesz? XD
Bocsesz, korrigálok:
Can't- Can NOt.
Ismét #14-nek:
Egyébként milyen határ az "elméleti fizikai"?
Mert a fizikai határ GYAKORLATI.
Viccelsz? Megtehet bármit, és ha az ellenzék beszól, rájuk foghatja, hogy háborúpártiak, meg nem értik a helyzetet, csak hisztizni tudnak.
Eközben ugyanazok az emberek anyáznak, hogy hasonlót akar bevezetni az EU, mondván "Brüsszel bevezeti a diktatúrát".
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!