Az csak nekem furcsa, hogy a Partizán 3800 feletti patronálónál jár, más, hasonló nézettségű youtuberek meg csak 0-100 között?
Tudom, konteós vagyok. Bár valójában inkább realista.
Mert Magyarország nem az a hely, ahol közösségi támogatásból meg tud élni valaki és futtatni egy népszerű produkciót. Senkinek nem kalapoznak össze havi 12 millió Ft-ot ott, ahol a szomszéd tehene is dögöljön meg elv uralkodik.
Nem rég kiderült, hogy a tisztességes szent Márky-Zay is hazudott egy nagyot, amikor közösségi támogatást kamuzott a 100 milliós kampányösszeg mögé, miközben volt az 2 milliárd is amerikai forrásból.
Ezek után kinek tűnik mégis valós, hétköznapi rajongónak ez a 3800+ jótékony adakozó a Partizánnak?
Pár adat viszonyítésképp:
Vona Gábor, 53e feliratkozó: 44 patreon
Otherworld, 260e feliratkozó: 99 patreon
ZShow, 211e feliratkozó: 27 patreon
Partizán, 302e feliratkozó: 3800 pateron
Arányaiban sincs egyetlen magyarországi platform, ami akár csak megközelítheti a Partizánt. Mi lehet ennek az oka?
12: fú, de undergound :) A gender nemváltós, áldozatpózolós, nyugatról másolt woke elmebaj pedig hűde értelmiségi :D. A többi 0-100 patronált csatornához képest a 3800 a legkevésbé sem feltűnő egy vérlibsi szemében.
Amúgy túl sok itt a feltételes mód, "akár", "kerülhetnének", nem gondolod? Végül is volt 12 évük eddig rá, hogy megszólítsák ezt a rendkívül felvilágosult tömböt, de az eredmény végül valahogy mégiscsak egy kiüresedett Műjégpálya és egy egyedül szónokoló szerencsétlen Márky-Zay lett :D.
Ja. A válaszom értékelése téged igazol! :D
12 éves korom óta felváltotta a fogyatékos TV-t a YT, de hagyd a f*aszba!
Senki nem mondta, hogy a volgból élnek. Azt állítottam, hogy jó minőségű stúdió felvételből vagy utcai riportból, amik tényleg több emberes, komoly produkciók, sokkal többet gyárt a partizán. Ezzel vitatkozni nem lehet. Ez számszerű tény. Tudom, azt nem szeretitek...
14: ZShow Zsolti (kanapé), Vona Gábor és Otherworld is jó minőségű "felvételeket" csinál. Utcai riport mint minőség :D. Nem csak az a minőség te gagyi ember, hogy profi-e az operatőr, meg milyen a világítás, a kretivitás, vágás, ötlet is simán hoz nézettséget, patronálókat viszont tömegével érdekes módon csak Márton.
De ha több anyagot is gyárt a Partizán, az sem indokolja ezt az orbitális mértékű különbséget az anyagi támogatás terén. De rendben, maradj csak meg a libbant álomvilágodban, hogy a te oldalan a megtestesült tisztesség, az ellenoldal pedig maga a sötét Mordor.
Törölték a hikomat válaszát a kérdezőnek és elcsúsztak a számozások. Nem neked válaszoltam, nyugavér! :D
Ha annyira nagyon nehéz vlogolni és gameplayt gyártani, streamelni, akkor miért szól minden második csatorna ezekről? És miért van, hogy a partizán jóformán egyedülálló a műsorok sokszínűségét és minőségét tekintve?
Pont ez az! A gyenge tartalom is hozhat bitang nézettséget, mint a tiktok. De a fizetős tartalmakat csak akkor fogják megvenni, ha tényleg leteszel valamit az asztalra.
Annyira szeretek érvekkel és nem személyeskedéssel megsemmisíteni embereket! Nagyon finom! 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!