Ursuláék boldogak, hogy az idióta ukrán őrangyalosdinak hála egyre több európai ember szegényedik el és megy csődbe?
És mennyit is kell feladnia? Több évnyi megtakarítását? Az életét a minőségbeli élelmiszerbevitel csökkenésének hála, ami a rekordmagas infláció miatt van?
Sokszorosa azon emberek száma, akiknek a szankciók megkeserítették az életét az ukránokhoz képest. Minden országban az első az, hogy a saját országának népének jó legyen. Segítsük Ukrajnát azzal, hogy tanácsot adunk, hogy egyezzenek meg az oroszokkal, nem pedig azzal, hogy a mi életminőségünk csökken..
"Tanácsot adunk, hogy egyezzenek meg az oroszokkal" :))))) Oké, látom te tényleg nem a valóságban élsz.
>Minden országban az első az, hogy a saját országának népének jó legyen.
Igen, és az például nekünk is jó, hogy tudjuk, nem támadhat meg minket sem bárki, következmények nélkül.
>a szankciók megkeserítették az életét
Infláció, energia árak, Ft-EUR árfolyam már évek óta exponenciálisan romlik. A háború nyilván rátett erre még egy kicsit, de nem a szankciók miatt van az egész. 3 hónappal a háború előtt már benzinárstop kellett, az EUR már akkor is 400 Ft volt, a boltban már akkor is fele annyit kaptunk a pénzünkért, mint mondjuk 5 éve. Nem a szankciók miatt van válság, hanem a válság miatt van a háború.
11-es, igazad is van, kérdező! 5-ös vagyok és továbbra is mindenben egyetértek veled!
Hát miért nem akarnak ezek a mocskos, rohadt ukránok megegyezni a jószándékú oroszokkal???
Eleve azzal kellett volna kezdeni, ahogy becsapódtak az orosz rakéták február 24-én, hajnalban, hogy szépen felhívják a Kremlt, és megkérdezik, mennyit szeretnének Ukrajnából, és azt vér nélkül odaadják.
Hát nem jobb lett volna mindenkinek?
"- Halló, Vlagyimir? Itt Volodimir! Vicces, hogy szinte druszák vagyunk, nem? Hahaha!
Figyu, nem tudtuk nem észrevenni, hogy rakétákkal lövitek az összes katonai támaszpontunkat éppen, meg a fővárosunkat, Harkivot és Mariupolt is. Arra gondoltunk, hogy ez jelenthet valamit, utoljára 2014-ben csináltátok, akkor a Krím kellett nektek.
Haló! Bocs, kicsit rossz a vonal, mert épp lövitek a telefonközpontot, nem szólnál oda, hogy várják meg a fiúk, míg befejezzük? Nagyon köszi!
Szóval gondoltam, egyezzünk meg inkább, ha lehet! Mennyi kellene Ukrajnából?
Huhh, az egész? Nem tudnánk megegyezni? Legalább Lviv megyét hadd tartsuk meg, légyszi! Nem? Hát jó, legyen, nem akarok balhét. Hol hagyjam a kulcsokat? A portán megfelel? Oké, köszi, ott lesz a wellcome-drink mellett, a fiókban! Vigyázz az úton, kicsit kátyús, ahol szétlőttétek, gyere repülővel inkább, ha javasolhatom!
Köszi, várunk nagyon!"
Én nem értem, miért nem ezt a békés, mindenki számára előnyösebb utat választották?! Ezért kellett volna felhívni az Orbánt, ő biztos ezt tanácsolta volna!
Kérdező, én azt hiszem, ezek a mocskos, megátalkodott ukránok nem fognak önként megegyezni az országuk jelentős részének átengedéséről.
De mi, magyarok tehetünk a világbékéért és hogy helyreálljon a régi rend!
Ajánljuk fel a Tiszántúlt Oroszországnak, példát mutatva Zelenszkijnek is, olcsóbb gázért és olajért cserébe, önként!
Ha az ukránok ennyire makacsok, nem kell nekünk is olyannak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!