Pedagógusok : 800 ezres átlagbért kaptok majd! Ez mér csak elég?
19-re:
Hát azt pedig kötve hiszem, hogy a diplomás átlagbér 5 év múlva 1 M Ft lesz. A versenyszférában szerintem most nem nagyon lesz emelés, de az államiban se nagyon.
Szerintem senki se. Nekem az a tippem, hogy azért ezt a példát mondta, mert ennek könnyű számolni a 80%-át.
"...akik a nyáron (is) unatkozó tanárok..."
Ennyi ésszel és tárgyi tudással nem csoda hogy fideszes vagy.
23-
Látszik hogy balos vagy - ész nélkül éled az életed!
Szüleim tanárok - igen is - nyáron "unatkoznak" például a Horvát tengerparton 2 hétig!
Szegény tanárok!!!!!
" nyáron "unatkoznak" például a Horvát tengerparton 2 hétig!"
Micsoda botrány! Két felnőtt, diplomás, dolgozó ember képes egy évben két hetet nyaralni!? Ilyen aljasságra is csak a tanárok képesek!
Megkapod:
-Bruttoban az átlag 800at,
-Ugy számolva, hogy az igazgatók is benne vannak,
-Negyven év tanítás után,
-aminek a fele erzsébet utalványban erkezik
-és amit 5 ev mulva 5 éves minősítéshez fognak kötni,
-ha már szültél 3 gyereket,
- illetve ha vállalod, hogy még 27 évig magyarországon fogsz dolgozni
-illetve amígy két napon belül vissza nem vonják a berfejlesztést.
Vagy egyéb bármilyen tök random feltételekkel, amit kitalálnak.
Na erre tudod ki merne bármit is tervezni. Maradok szépen a versenyszférában, köszi.
Az életpálya-béremelés tapasztalatai alapján a következőkre számítok:
2027-ig semmi. 2027-ben az addigra reálértékben felére csökkent fizetést emelik tíz százalékkal, majd minden évben öttel, amíg el nem éri az átlag a nyolcszázezret. Majd később kitalálják, hogy a következő három 5%-os emelés nem jár alanyi jogon, az igazgató oszthatja szét a "minőségi munkavégzés" és az ingyenes túlmunka (heti 30 óra tartósan, a nyugdíjba menők helyett) arányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!