1/4 anonim válasza:
Én nem látok ezekben semmi negatívumot. De majd valaki úgyis jól megmagyarázza, miért lesz ez nekem rossz.
"A Fővárosi Önkormányzathoz tartozó épületeket nyáron nem lehet 25 C foknál hűvösebbre hűteni, télen pedig 21 C foknál melegebbre fűteni, kivéve az idősotthonokat és az ápolási tevékenységet végző intézményeket.
A fővárosi díszkivilágítás napi 2 órával rövidebb lesz és a közvilágításban 2024 végéig újabb 19 ezer elavult lámpatest cseréjére kerül sor, ez 40%-os energiamegtakarítást jelenthet majd lámpatestenként."
De nem tudom, hogy mennyire számítanak ezek az intézkedések, rábízom a szakemberekre a megítélését.
3/4 anonim válasza:
Egyetértek, jó döntés volt. A kormánynak is inkább a díszkivilágításon kellett volna vágni a rezsinövelés helyett, talán előbbi kevésbé fontos a megélhetéshez. A lámpatestek modernizációját és a megújuló energiaforrások támogatását meg aztán végképp hülyeség megszorításként jellemezni :D Természetesen ezek is jó és megtérülő döntések, amiket érdemes bevezetni, a magyar kormány is példát vehetne róluk.
4/4 anonim válasza:
Mindenhol ezt kellene bevezetni, mindenhol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!