Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc gyáva? Fél...

Gyurcsány Ferenc gyáva? Fél szembenézni tetteivel?

Figyelt kérdés

nyilván ezért nem ment el a kihallgatására

hogy mennyire gyűlölöm ezt a szemetet...

2010. szept. 24. 22:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Te elmennél a helyében? Nincsenek biztosítva a tisztességes eljárás feltételei, és egy alkotmánybírósági határozat szerint ma az összes ilyen vizsgálóbizottság alkotmányellenesen működik. Én Gyurcsányt egy jogosan bukott, teljesen alkalmatlan embernek tartom, de nem látom értelmét egy ilyen egyoldalú nyilvános megalázásnak, meghurcolásnak sem. Ha elkövetett valami bűncselekményt, akkor azt bíróság bírálja el, ne egy ilyen fideszes törvényszék.
2010. szept. 24. 22:25
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

" 63%"

na ide figyeljél kis pisis

hazudtunk reggel délben és este

nem csináltunk semmit 4 évig

trükkök 100ai

és ez nem egy nagy önvallomás vagy könnyes szemekkel ki se derült volna ha NEM BUKIK LE

MERT LEBUKOTT

ahogy lebukott Zuslág (akinek a könyvelője és barátja most fideszes)

lebukott ahogy Hagyó Miki

és ez a sz@r darab is le fog bukni mert nem telik el úgy hét hogy 1-1 mszp s le ne bukjon

úgy hogy sürgősen szálljál le a magas lóról

és gondolkozz el azon az mszp plakátokról miért van minden az mszp szón kívül

mert már nekik is ciki

el fogg tűnni a süllyesztőbe a szánalmas pártod és mehetsz te is utánuk

2010. szept. 24. 22:33
 13/27 anonim ***** válasza:
jav fog
2010. szept. 24. 22:34
 14/27 anonim ***** válasza:

"

10 millió ember képébe hazudás

10 millió emberi élet tönkre tétele

egy ország tönkretétele

élősködés

munka hely megszüntetés

megszorítások amik szintén az ő hibái sok elhibázott lépés

elvették a fiatalaktól a megélhetés lehetőségét

viccet csinált az országból

"

Épp ezeket soroltam a népirtás kategóriába. Nevezetesen a 155§. c, pontja alapján.

2010. szept. 24. 22:39
 15/27 anonim ***** válasza:
22%

Gyurcsány Ferenc bűnei:

az emberek szándékos elhülyítése degenerálása, szellemileg leépítése

Mónika show Vidám vasárnap Győzike...

2010. szept. 24. 22:40
 16/27 anonim ***** válasza:

"Te elmennél a helyében? Nincsenek biztosítva a tisztességes eljárás feltételei, és egy alkotmánybírósági határozat szerint ma az összes ilyen vizsgálóbizottság alkotmányellenesen működik"

már bocs, de Gyurcsányról van szó! Nem olvastad el a kérdést?? Az ő esetében miért kellene tisztességes eljárás vagy alkotmányosság??

2010. szept. 24. 22:41
 17/27 anonim ***** válasza:

"már bocs, de Gyurcsányról van szó! Nem olvastad el a kérdést?? Az ő esetében miért kellene tisztességes eljárás vagy alkotmányosság??"

na igen amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten

2010. szept. 24. 22:44
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

A Fidesz-féle bizottság miféle törvényességet képvisel?

- azt, hogy ha nem tetszik a választások végeredménye, akkor gyűléseket kell szervezni, és polgári körökkel, suttogó propagandával bomlasztani kell a társadalmat?

- azt, hogy felvesszük az állampolgárok adójából a milliós fizetéseket és durcásan kivonulunk az ülésteremből?

- azt, hogy ha az érdekünk úgy diktálja, akkor felejtsük el a kampánycsendet, mert "majd a jogászaim úgyis tisztára mosnak, oszt' jónapot"?

- azt, hogy ellenzékben mindent leszavaztatunk a felbőszített néppel, aztán kormányra kerülve már nem támogatjuk a népszavazás alkotmányos jogát?

Ez a banda akarja most kioktatni az országot demokráciából?

2010. szept. 24. 22:47
 19/27 anonim ***** válasza:

"47%"

tudom most nagyot akartál mondani és védeni ferikét már csak az a baj hogy pl én nem vagyok fideszes szóval... xD

engem csak az érdekel hogy gyurcsányt börtönbe lássam amiért elvett 8 évet az életünkből

2010. szept. 24. 22:49
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

22:49

Nem kívánom Ferikét védeni, de gusztustalan, ahogy most a Fidesz játssza a demokratát az elmúlt 8 év után.

2010. szept. 24. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!