Gyurcsány Ferenc gyáva? Fél szembenézni tetteivel?
nyilván ezért nem ment el a kihallgatására
hogy mennyire gyűlölöm ezt a szemetet...
" 63%"
na ide figyeljél kis pisis
hazudtunk reggel délben és este
nem csináltunk semmit 4 évig
trükkök 100ai
és ez nem egy nagy önvallomás vagy könnyes szemekkel ki se derült volna ha NEM BUKIK LE
MERT LEBUKOTT
ahogy lebukott Zuslág (akinek a könyvelője és barátja most fideszes)
lebukott ahogy Hagyó Miki
és ez a sz@r darab is le fog bukni mert nem telik el úgy hét hogy 1-1 mszp s le ne bukjon
úgy hogy sürgősen szálljál le a magas lóról
és gondolkozz el azon az mszp plakátokról miért van minden az mszp szón kívül
mert már nekik is ciki
el fogg tűnni a süllyesztőbe a szánalmas pártod és mehetsz te is utánuk
"
10 millió ember képébe hazudás
10 millió emberi élet tönkre tétele
egy ország tönkretétele
élősködés
munka hely megszüntetés
megszorítások amik szintén az ő hibái sok elhibázott lépés
elvették a fiatalaktól a megélhetés lehetőségét
viccet csinált az országból
"
Épp ezeket soroltam a népirtás kategóriába. Nevezetesen a 155§. c, pontja alapján.
Gyurcsány Ferenc bűnei:
az emberek szándékos elhülyítése degenerálása, szellemileg leépítése
Mónika show Vidám vasárnap Győzike...
"Te elmennél a helyében? Nincsenek biztosítva a tisztességes eljárás feltételei, és egy alkotmánybírósági határozat szerint ma az összes ilyen vizsgálóbizottság alkotmányellenesen működik"
már bocs, de Gyurcsányról van szó! Nem olvastad el a kérdést?? Az ő esetében miért kellene tisztességes eljárás vagy alkotmányosság??
"már bocs, de Gyurcsányról van szó! Nem olvastad el a kérdést?? Az ő esetében miért kellene tisztességes eljárás vagy alkotmányosság??"
na igen amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten
A Fidesz-féle bizottság miféle törvényességet képvisel?
- azt, hogy ha nem tetszik a választások végeredménye, akkor gyűléseket kell szervezni, és polgári körökkel, suttogó propagandával bomlasztani kell a társadalmat?
- azt, hogy felvesszük az állampolgárok adójából a milliós fizetéseket és durcásan kivonulunk az ülésteremből?
- azt, hogy ha az érdekünk úgy diktálja, akkor felejtsük el a kampánycsendet, mert "majd a jogászaim úgyis tisztára mosnak, oszt' jónapot"?
- azt, hogy ellenzékben mindent leszavaztatunk a felbőszített néppel, aztán kormányra kerülve már nem támogatjuk a népszavazás alkotmányos jogát?
Ez a banda akarja most kioktatni az országot demokráciából?
"47%"
tudom most nagyot akartál mondani és védeni ferikét már csak az a baj hogy pl én nem vagyok fideszes szóval... xD
engem csak az érdekel hogy gyurcsányt börtönbe lássam amiért elvett 8 évet az életünkből
22:49
Nem kívánom Ferikét védeni, de gusztustalan, ahogy most a Fidesz játssza a demokratát az elmúlt 8 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!