Egy ilyen Horthy-szobor kibékíthetné az ellentéteket?
Az LMBTQ és a Mi Hazánk végleges kibékülését hozhatná, ha Dúró Dóra inkább egy ilyen Horthy-szobrot avatna az irodájában:
Szerintetek a Drag Queen-Horthy szobor elhozhatná a megbékélést a szélsőjobb és az LMBTQ szervezetek között?
10
Erről van valami fórrássod is?
#8 Kedves kérdező! Oké, értem... De ki az, aki ilyen abnormális idióta dolgokat talál ki és miért? Ki az a szerencsétlen, aki női (igen,így transz) ruhába öltöztetne egy történelmi személyt?
Elég baj, hogy ilyen megtörténhet bárhol is. XD
#12 Hát én öltöztettem úgy? Gondolom, senki se kényszerítette a vitéz kőbányai világos urat sem, hanem magától vette fel. (Hacsak nem a tengerészkadét társai öltöztették át :-))) ).
Én csak megláttam a lehetőséget benne a társadalmi megbékélés előmozdítására! :-)))))))))))))))))
Annyit acsargunk egymásra, magyar a magyar ellen, milyen szép kibékülés lenne: egy boldog nemzet, liberálisok és mihazánkosok, balosok és jobbosok, lmbtq-sok és hatvannégy vármegyések, mind, együtt, boldogan, kézen fogva - a méltóságos vitéz drag queen kormányzó úr szoknyája alatt!
Az 1867-es kiegyezés kutyafüle volt ehhez képest! :-))
Azt a, de hülye vagy!
Egy vaszt sem érdemelnél, csak egy jó kezelést, mert ez embertelen!
10
Nem, melegnek öltözött hanem női jelmezt húzott egy farsangi bálon.
Ez egy vicces jelmez volt akkoriban.
Akkor még nem tudta hogy a liberális eszmék miatt ,ez a melegekre utaló jel lesz majd pár ferde hajlamú miatt ,100 évvel később.!
Most meg megpróbálod úgy beállítani mintha a kettő ugyan az volna.
Azt az egysíkú gondolkodást, tanitani kéne a kisegítőben ami itt összehoztál!:D
16
A drag queenek nem föltétlenül melegek, hanem nőket parodizáló férfiak (melegek vagy sem). A legtöbbjük nem is transzszexuális, azaz egy átlagos kedden nem él nőként, hanem férfiként él, ez csak a fellépőruhája.
Nézzetek már utána a drag queen jelentésének! Senki nem mondta, hogy meleg lett volna a kormányzó úr, csak drag queen volt a tengerészbálon (persze tudom, akkor ezt még nem nevezték így).
De nem is az a lényeg, hogy ő maga miért volt drag queen, meleg volt-e (nyilván nem), stb. - hanem, hogy egy ilyen szobor békét teremthetne a mai Magyarországon a horthy-fanok és az LMBTQ között.
Közösen tudnának koszorúzni a mihazánkosok és a transzneműek a becsületnapi pride-on!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!