Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy ilyen Horthy-szobor...

Egy ilyen Horthy-szobor kibékíthetné az ellentéteket?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ és a Mi Hazánk végleges kibékülését hozhatná, ha Dúró Dóra inkább egy ilyen Horthy-szobrot avatna az irodájában:

[link]

Szerintetek a Drag Queen-Horthy szobor elhozhatná a megbékélést a szélsőjobb és az LMBTQ szervezetek között?

2022. aug. 31. 09:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10

Erről van valami fórrássod is?

2022. szept. 8. 06:09
 12/18 anonim ***** válasza:

#8 Kedves kérdező! Oké, értem... De ki az, aki ilyen abnormális idióta dolgokat talál ki és miért? Ki az a szerencsétlen, aki női (igen,így transz) ruhába öltöztetne egy történelmi személyt?

Elég baj, hogy ilyen megtörténhet bárhol is. XD

2022. szept. 8. 09:48
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 beírod a gugliba, kidob egy csomót (plusz wikipédiát), én se magamtól vagyok ilyen művelt a témában, copy-ztam valamelyik definíciót (már nem emlékszem, melyiket). A Google a barátunk!
2022. szept. 8. 15:16
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 Hát én öltöztettem úgy? Gondolom, senki se kényszerítette a vitéz kőbányai világos urat sem, hanem magától vette fel. (Hacsak nem a tengerészkadét társai öltöztették át :-))) ).

Én csak megláttam a lehetőséget benne a társadalmi megbékélés előmozdítására! :-)))))))))))))))))

Annyit acsargunk egymásra, magyar a magyar ellen, milyen szép kibékülés lenne: egy boldog nemzet, liberálisok és mihazánkosok, balosok és jobbosok, lmbtq-sok és hatvannégy vármegyések, mind, együtt, boldogan, kézen fogva - a méltóságos vitéz drag queen kormányzó úr szoknyája alatt!

Az 1867-es kiegyezés kutyafüle volt ehhez képest! :-))

2022. szept. 8. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

Azt a, de hülye vagy!

Egy vaszt sem érdemelnél, csak egy jó kezelést, mert ez embertelen!

2022. szept. 9. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:

10

Nem, melegnek öltözött hanem női jelmezt húzott egy farsangi bálon.

Ez egy vicces jelmez volt akkoriban.

Akkor még nem tudta hogy a liberális eszmék miatt ,ez a melegekre utaló jel lesz majd pár ferde hajlamú miatt ,100 évvel később.!

Most meg megpróbálod úgy beállítani mintha a kettő ugyan az volna.

Azt az egysíkú gondolkodást, tanitani kéne a kisegítőben ami itt összehoztál!:D

2022. szept. 9. 21:38
 17/18 A kérdező kommentje:

16

A drag queenek nem föltétlenül melegek, hanem nőket parodizáló férfiak (melegek vagy sem). A legtöbbjük nem is transzszexuális, azaz egy átlagos kedden nem él nőként, hanem férfiként él, ez csak a fellépőruhája.

Nézzetek már utána a drag queen jelentésének! Senki nem mondta, hogy meleg lett volna a kormányzó úr, csak drag queen volt a tengerészbálon (persze tudom, akkor ezt még nem nevezték így).

De nem is az a lényeg, hogy ő maga miért volt drag queen, meleg volt-e (nyilván nem), stb. - hanem, hogy egy ilyen szobor békét teremthetne a mai Magyarországon a horthy-fanok és az LMBTQ között.

Közösen tudnának koszorúzni a mihazánkosok és a transzneműek a becsületnapi pride-on!

2022. szept. 10. 23:56
 18/18 anonim ***** válasza:

16

Anyáddal...

2022. szept. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!