Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hatalmas fejlődésben az...

Hatalmas fejlődésben az ország, megvan a fedezet a pedagógusok béremelésére?

Figyelt kérdés

Mindenki nyugodjon meg, mert fejlődünk, jövünk fel, mint a higany!

Ez lehet a pedagógusok béremelésére a fedezet:

[link]

Már az sem számít,hogy Brüsszel nem adja az Eurót a tanárok béremelésére:

[link]

Magyarország előre megy, nem hátra!

2022. aug. 31. 07:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az eszesebbje megy el tanárnak, hanem a gyengébb képességűek. Az állami szféra nekik túl jó is.
2022. szept. 2. 16:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarország előre megy, nem hátra! "

Az csak egy szöveg, mert kellett valami indok, h rá szavazzanak!

Ráadásul ők mennek előre, nem pedig mi.. Le se szar*k minket..

Max inkább a stadionokkal lett szebb az ország..

Minek azok, ha fociban se vagyunk jók..

Viszik az adónkat, nemhogy emelnek béreket..

Hisz nekik is kell valamiből megélniük..

2022. szept. 2. 17:11
 13/21 Senior Séf ***** válasza:
100%
A pedagógusok béremelése kb 8 éve tart. Eddig mindig csak az ígéretig jutott el a kormány.
2022. szept. 2. 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

a stadionokon kívül

épültek, épülnek új utak (kis falvakat kikerülő 2x2 sávos utak pl) új bicikli utak (rengeteg), szép, aranyos parkok játszóterekkel. de ugye a kormány csak lopja a pénzeket...

2022. szept. 3. 00:47
 15/21 NTBS ***** válasza:
Szerintem nincs. Ahhoz, hogy a gyerekek kompetenciái fejlődjenek, meg kell(ene) nevelni őket, otthon is tanulniuk kell(ene), rendesen aludniuk kell(ene). Ez a szülők felelőssége.
2022. szept. 15. 14:46
 16/21 anonim ***** válasza:
8%

15: de a szülök inkább a telefonjukat nyomkodják, sőt a gyerek, mert a nyolcadik, kilencedik, tizedik, stb tizenhetedik születésnapjára a legújabb ájfónt kapja mert mindenki másnak is az van az osztályban....

Ja de várj, a zembereknek nem jut enni, inni, de új ájfonra a család összes tagjának évente arra valahogy mindig futja.

Ahogy cigire is általában....

2022. szept. 15. 15:45
 17/21 anonim ***** válasza:
#14 mrnj már el egy kórházba hogy néz ki! parkok meg bicikliutak, menj ma már a p.ba. a kormánynak azzal kéne foglalkoznia hogy versenyképesebb legyen az ország, vagy példának okáért kevesebb gázt, olajat fogasszunk, nem fszságokra költeni a pénzt ami nem termel semmit
2022. szept. 15. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
#16 azért én mozgok csórók közt, mivel én is az vagyok. Egyetlen egy iphone-ról tudok, 35k volt, egy megkímélt 6s. Sokallta is az egyedülálló anyuka, de most nagyon örül, hogy mégis megvette, mert annyiért csak tepsit kap, amit nem is tud olyan gördülékenyen használni nyakig techbe merülés nélkül hétköznapi részfeladatokra az ő use case-ei esetén. Tehát még az is egy igen racionális döntés volt. Nem tudom, te kiket ismersz, én max látásból tudok neked olyanokat sorolni, akiknek se munkahelyük, se vállalkozásuk, de az autó meg az iphone arra utal, hogy van guba bőven, meg azért ékszert is látsz rajtuk bőven... Fészen már nem jelölném vissza egyiket se, ha érted, mire gondolok.
2022. szept. 16. 13:58
 19/21 anonim ***** válasza:
gondolom Magyarország= Orbán Viktor, mert magát is úgy hívja. a magyar emberek meg a fideszesek
2022. szept. 16. 19:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Fedezet mindenre van amire akarják, hogy legyen.

Szerintetek talán van X forint pénz összesen és az forog körbe körbe és kész?

A Magyar Nemzeti bank úgy változatja a forgalomban levő pénz mennyiségét ahogyan jónak látja.

Bármikor tud hozzáadni vagy kivonni pénzmennyiséget a gazdaságból.

2022. szept. 17. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!