Most komolyan? Van ennél lejjebb?
Nem vagyok sem gyurcsányista, sem DK-s, sem szoci, sem komcsi. Nem vett meg Soros, és '98-ban először és utoljára még a fideszre is szavaztam. Azóta csak fogom a fejem, hogy lehettem akkora balek.
De ami itt 2010 óta megy az már egyszerűen agyrém, és képtelen vagyok megérteni, hogy kik azok akik ezt még ma is támogatják.
Ez a hír kb. mindent elmond a mai rendszer képmutatásáról, ostobaságáról, hatalmi gőgjéről és mások lenézéséről:
Mit gondoltok erről?
Kérem, a fideszesek próbáljanak meg legalább minimális szinten érvelni, ne csak a kötelező mantrákat ismételni!
"Az ilyen agymosottaktól mit vársz?"
Semmit.
Ide juttatta mára az országot I. Szélkakas Viktor, a Gyűlölet hercege. :-(
13-as
Ugye nem gondolod komolyan pont a polgármester posztját idecitálni, akinek a döntéséről a kérdés szól?
Persze hogy ő egyetért a saját döntésével.
A reakciókat is olvasd el, és ne csak azokat amik téged igazolnak!
"Ide juttatta mára az országot I. Szélkakas Viktor, a Gyűlölet hercege. :-("
inkább a baloldal
láttál már nusika beszédet? a végén mindig kényszerzubbonyban viszik el
"Ez az etyeki marginális töltelékcikk szerinted mekkora hírértékkel bír országosan?"
Ha valaki veszi a fáradtságot, és egy picit belegondol, akkor van ennek értéke. Ha nem hírértéke, de mindenképpen egy szomorú kórkép arról a mentális és morális állapotról, ahova a fidesz 12 év alatt az ország többségét juttatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!