Na, bebizonyosodott, hogy tényleg Soros pénzeli Márki-Zayt?
Figyelt kérdés
Most volt a Tényekben, hogy az ellenzék Amerikából kapott kampánypénzt, egyenesen Soros Györgytől. Na, akkor csak 8gaza volt Orbánnak, nem?2022. aug. 30. 18:49
11/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ellenzéki, Fideszes vagyok. Nekem nem tudja elvenni a ballibsi oldal a józan eszemet, mint sok magyarnak sajnos. Látszik, hogy mennyire akarnak jót a magyaroknak, a tanárok fizetését is szándékosan visszatartják, aztán a kormányt vágják...
2022. aug. 30. 19:16
12/18 anonim válasza:
"Nem vagyok ellenzéki, Fideszes vagyok. Nekem nem tudja elvenni a ballibsi oldal a józan eszemet, mint sok magyarnak sajnos. Látszik, hogy mennyire akarnak jót a magyaroknak, a tanárok fizetését is szándékosan visszatartják, aztán a kormányt vágják..."
Arra is gondoltam, hogy te trollkodsz, de azért reagálok. A tanárok fizetését a FIdesz nem rendezte, helyette felesleges dolgokra költötte el a pénzt.
13/18 anonim válasza:
#11 Mert a baloldali ellenzéknek ki kellene szolgálnia titeket Fideszeseket vagy ezt mégis hogy gondoltad? Az lehet, hogy ti felülről készen kaptok mindent, mindenről egyenvéleményetek van, de légyszives a gondolkodás és a szólás szabadságát engedd már meg másoknak is.
14/18 anonim válasza:
"ti felülről készen kaptok mindent, mindenről egyenvéleményetek van,"
Na, ez most hagyd abba.
Egyen vélemény?
Ki is van egyen véleményen mondjuk lmbt kérdés,migráció és minden szociálpolitikai kérdés kapcsán?
Olyanok vagytok, mintha előre lennétek programozva.
15/18 anonim válasza:
Tények? A Hírcsárdában több igazság van.
16/18 anonim válasza:
"Nem vagyok ellenzéki, Fideszes vagyok."
Vagy te a fenét.
17/18 anonim válasza:
Most miért kell lepontozni!? Én a Gorkiji Autógyárra gondoltam. :(
18/18 anonim válasza:
Volt amikor Orbánt és a Fideszt támogatta. Most éppen MZP-t. Mi ebben az érdekes, magyarázza már el valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!