A smucig brüsszel miért nem fizet a magyar tanároknak, meg úgy egyébként mindenkinek?
Figyelt kérdés
Nem igaz, hogy hiába kuncsorgunk. pedig reméltem a tanárok után esetleg más is sorra kerülne.
2022. aug. 30. 17:25
11/16 anonim válasza:
Szánalmas fesszöpő Fidesz! 12 évig nem érdekelte őket a tanárok fizetése, és most Brüsszel a hibás. Ugyan már! Kétballábas focistáknak tudnak százezreket adni, saját fizetésüket tudják az egekig emelni. Szóval csak akarat kérdése lenne az egész. És bennük az akarat szikrája sincs meg.
14/16 anonim válasza:
Kérdező és 7-es. Ti vagytok az ékes példája a bolond, agyatlan fidesz szavazónak!
15/16 A kérdező kommentje:
Ha valakinek nem volna egyértelmű a címben feltett kérdést költői kérdésnek szántam. Elnézest, amikor unalmamban megnyitom az origot néha kikivánkozik belőlem egy-egy ilyen kérdés.
2022. aug. 30. 17:46
16/16 anonim válasza:
Azt mondjuk végképp nem is értem, hogy kerül képbe Brüsszel és mi köze annak, hogy a MAGYAR ÁLLAM hogyan határozza meg az ÁLLAMI fizetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!