Mit gondoltok, a PS újságírója jól beolvasott a Disneynek?
Attól, hogy a woke fikázásában igaza van, még egy senki bérfirkász marad.
Nagyon hitelesek a pesti rákok, pláne, hogy budán van a szerkesztőség...
Semmi, nem nézek Disneyt.
De érdekes, hogy akik ennyire utálják, azok minden sorozatukat követik. Rámegyek youtubera és mindegyik alt right troll filmkritikusnak epizodikus kibeszélői vannak minden mozzanatról, amit csinálnak. Napi 5-6 videót csinálnak arról, amit utálnak.
A disney szerintem pont leszarja, mert így is pénzt kap utánuk és egy cégnél ez számít. Szóval egy kicsit nevetséges és nagyon unalmas.
Nekem ebből akkor lett elegem, amikor a Depp-Heard párbaj volt és napi tíz videót csinált róla egy videós, kielemezve minden mondatot. Ez egy nagy időpazarlás.
Ha valamit nem szeretsz, akkor ne nézd, ne kövesd. (Csak) Abból fog érteni a Disney is.
Az, hogy valaki 0-24-ben a She-Hulkról hisztizik ugyanúgy megfelel a Disneynek, mint az, hogy valaki 0-24-ben imádja, mert kifizetted a pénzt nekik és még ingyen reklámot is csinálsz.
"Azért ez a köhög a bolha nem egészen így van, ha pl. én lennék a Disney, engem igenis érdekelne, mit írnak rólam egy rangos lapban, legyen az Londonban vagy Kelet-Timbuktuban. Most épp itt Budapesten."
A prostisrácok nem rangos lap még magyar viszonylatban sem. Viszont mivel mi egy kis csóró ország vagyunk, az se érdekelné őket ha színvonalasbb médiánál (partizán) szidnák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!