Várható a jegyrendszer bevezetése ?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor annak pontosan mi is a jelentősége ? Nagyon lenyomják az ilyen termékek árát, hogy ne gerjesszen inflációt, vagy mi ?2022. aug. 29. 20:38
1/9 anonim válasza:
A jegyrendszer lényege hogy a megvásárolható mennyiséget korlátozzák,meglepő hogy nem tudod.főleg élelmiszerek esetében alkalmazzák,de amilyen világ van lehet hogy nyersanyagokra is ki fog terjedni rövidesen..
2/9 anonim válasza:
Miért lenne meglepő, hogy nem tudja?
3/9 anonim válasza:
Ez most az új baloldali direktíva, hogy ilyen féknyúzt kell terjeszteni? :-D
4/9 anonim válasza:
Ja, már nem tudják, mit találjanak ki kínjukban. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Na most az érhető, ha nincs elég élelem , akkor be kell osztani a jegyrendszerrel, de jelenleg nincs élelmiszer hiány. Viszont az árstopos élelmiszerek mennyiségi vásárlását a boltok korlátozzák. Engem az érdekelne, hogy mondjuk az állam besegít e az élelmiszerek árába, akár teljes adómentességgel, akár az előállítási árába, akkor bevezetik a jegy rendszert ? Hathat ez az inflációra, ha sok terméknél teszik ezt meg ? Csak azért érdekelne, mert most úgy látom, hogy tömegek lába alól csúszik ki a talaj. Munkahely elvesztés = éhezés és a híd alja.
2022. aug. 29. 20:53
6/9 A kérdező kommentje:
#3-as, szó sincs itt ellenzéki fakenews-ról. Korábban bíztam a Fideszben, az utolsó választásra már nem mentem el. Túl sok volt ez már nekem. Sajnos nem értek a politikához, így csak szimpátia alapján tudnék bárkire is szavazni. Nem tudom, hogy ki lenne a legjobb gazdasági szakember, aki ki tudná vezetni az országot ebből a szarból a legkisebb kár okozással.
2022. aug. 29. 21:01
7/9 anonim válasza:
Van már:
vasfüggöny,
hatósági ár,
államosítás,
hiánygazdaság,
szeneskályha, piszkavas,
papírzacskó,
vályog.
Pont jegyjegyrendszer ne lenne? :)
És azok gyalázzák az időseket, akiknek ez mind megszokott (volt),
akik összefos..sák magukat, ha a mobil töltöttsége 20% alá esik. :)
8/9 anonim válasza:
"akik összefos..sák magukat, ha a mobil töltöttsége 20% alá esik. :)" ez jóóó:))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!