Egyetértesz azzal, hogy az orbánrezsim bukása után, le kell ROMBOLNI a rezsim jelképének számító stadionokat ?
Figyelt kérdés
Nem csak azért mert az eszement fideszes ideologia megtestesűlései, hanem mert elképesztő pazarlás az üresen kongo stadionok fenntartási kölségei.
A stadionok lebontása a Berlinifal lebontásához lenne hasonlatós.
2022. aug. 29. 06:45
41/63 anonim válasza:
Köszönöm, én értem a lecserélni foglamat, ezért nem is volt kérdésem ezzel kapcsolatban! Az Orbán Viktor/választások/lecserélni egy kontextusbant nem értem. Egyszerűen értelmezhetetlen!
42/63 anonim válasza:
Igen. Amint a Fidesz bukik, már izzítom is a buldózert.
43/63 anonim válasza:
"Az Orbán Viktor/választások/lecserélni egy kontextusbant nem értem."
Mit nem értesz rajta? Szerinted ha a szavazók nagy része egy másik pártra szavazna, mi történne?
44/63 anonim válasza:
Az történt, hogy a szavazók nagyrésze másik pártra szavazott...
Igy gyanithatóan ugyanaz történne ismételten, mint áprilisban
45/63 anonim válasza:
A szavazók jelentős része változatlanul a Fideszt választja. Nemzetben egyedül a Fidesz gondolkodik, ezzel szembemenve Brüsszellel is. Nemzetállamot képvisel, ezzel segíti a határon kívüli magyar állampolgárságot kapott nemzettestvéreinket.
46/63 anonim válasza:
"Az történt, hogy a szavazók nagyrésze másik pártra szavazott..."
Ilyen utoljára 2006-ban történt, kicsit lemaradtál...
47/63 anonim válasza:
Viszont a szavazók jelentős része nem a Fideszre szavazott és nem akar nemzetállamnak hazudott maffiaállamban élni, hanem szabad országot szeretett volna. Az már a magyar rendszer sajátossága, hogy ennek ellenére az a tömeg, aki nem Viktorra szavazott, nagy ivben le van szrva!
48/63 anonim válasza:
46os, esik szét az ország, bedölt a választási rizsahazugság, az osztogatással együtt, 410 Ft az euró, és sosem látott mértékű az infláció, egy csomó áruhiány van és te még most is 2006-tal, meg a demokratikusnak hazudott választással vagy elfoglalva?
49/63 anonim válasza:
"... a szavazók jelentős része nem a Fideszre szavazott..."
Ismered az április 3-iki szavazás eredményét?
50/63 anonim válasza:
Igen, természetesen.Sőt Felcsútot is le kell rombolni, esetleg börtönvárossá átalakítani.úgyis szükség lesz pár ezer új férőhelyre.a stadionokat pedig olcsóbb elbontani mint hosszú éveken át milliárdokat költeni az üzemeltetésükre, állagmegóvásukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!