Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy "Közép-európai Birodalmat"...

Egy "Közép-európai Birodalmat" támogatnátok vagy nem? Mit gondoltok az ötletről?

Figyelt kérdés

Ez egy új ország lenne, alkotóelemei: Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország.

Abban különbözne Nyugat-Európától, hogy itt nem lennének migránsok és nem lenne polkorrektség meg SJW-k. Lenne viszont történelem-szeretet és keresztény értékek.

Ideológiája illiberalizmus lenne, 90-es évek nosztalgiával és Jugoszlávia-nosztalgiával.

2022. aug. 28. 23:13
A kérdező szavazást indított:
Támogatnám
Nem
25 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Támogatnám.
2022. aug. 28. 23:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Támogatnám, de szerintem 1-2 éven belül Viktor rákezdené, hogy "Állítsuk meg Varsót!".
2022. aug. 28. 23:20
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
És mi lenne, ha csak szimplán egy tisztességes demokrácia lenne, mondjuk a svéd vagy a holland választási modellt követve? És akkor mondjuk a birodalom lakói dönthetnék el, hogy melyik ideológia vezesse az országot, nem pedig egy féldiktáror...
2022. aug. 28. 23:22
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha a magyarok vezető szerepet játszanak benne akkor igen.
2022. aug. 28. 23:23
 5/15 A kérdező kommentje:
#3 A "féldiktátor" egy szükséges rossz, hogy ne férkőzzenek be a balliberális elemek. Ma csak valami feminista felvonulást akarnak, holnap már transzikat küldeni az ovikba és füvet legalizálni.
2022. aug. 28. 23:24
 6/15 anonim ***** válasza:
8%
mér a fű az jó
2022. aug. 28. 23:30
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 Fenét jó, hülyeségeket gondolsz tőle, depressziót okozhat, hosszú távon meg butít. Tudom, az alkohol is hasonló, de már azzal egyedül is épp elég baj van. Nem hiányzik még egy ostobítószer.
2022. aug. 28. 23:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Miért akarod feladni azt a függetlenséget amit sok évszázad után sikerült végre elérni a szüleidnek? Miért akarsz része lenni egy birodalomnbak?

Ennyire nem tartod magadat semmire, hogy azt hiszed nem vagy képes önálló országként létezni a többi magyarral?

Nem kell semmiféle birodalom.

Az kellene aminek az Európai Unió indult és amiért abba mi beléptünk. Az egyenlő jogú szuverén tagállamok GAZDASÁGI közössége, mindenféle ideológia nélkül.

Nem érdekel hogy máshol kik mit akarnak, mi képesek vagyunk eldönteni, hogy itt ebben az országban miképpen akarjuk élni az életünket. 12 éve képesek vagyunk birodalom nélkül is távol tartani a kormányzástól a nem oda való balliberális elemeket, képes lehet erre bármelyik másik ország is - HA a választói ezt akarják.

Ha meg nem akarják akkor sem kell nekünk másként cselekednünk. Az EU végét is ez fogja okozni, hogy nem elégedtek meg a gazdasági közösséggel, hanem birodalmat akarnak belőle csinálni egy felülről irányított, mindenkire kötelező ideológiával.

2022. aug. 28. 23:35
 9/15 anonim ***** válasza:

"#6 Fenét jó, hülyeségeket gondolsz tőle, depressziót okozhat, hosszú távon meg butít"

na hát pont ezé jó

2022. aug. 28. 23:37
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Ha Magyarország valamilyen csoda folytán, vezető pozícióban lenne a birodalmon belül, akkor tàmogatnàm. Egyébként nem támogatnám, mert elvesztenénk a függetlenségünket.

Jobb az Európai Unió. Vagyis jobb lenne, de átment ilyen ideológiai rendőrségbe. Én nagyon Unió párti vagyok, de szó szerint elszomorít, hogy azt kell lássam, hogy a szélsőliberalizmus elemészti az európai kultúrát. Végül csak egy homogén massza fog maradni, ami mindent elemészt, ami nem felel meg a "tökéletes egyenlőségnek". Tulajdonképpen a kereszténység is eltűnőben van. Szerintem egy új vallás lesz, mégpedig az Örök Massza.

Picit elvicceltem a dolgot a végén, de komolyan félek Európa jövőjétől. Sokkal nagyobb gondok vannak, mint hogy legalizálják a füvet. 😞

2022. aug. 29. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!