Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliakat nem zavarja...

A baloldaliakat nem zavarja hogy a népesség kiáramlás gyakorlatilag hazaárulás?

Figyelt kérdés
Be kéne tiltani a kiáramlás lehetőségét egyetértetek?
2022. aug. 28. 22:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, mielőkk egy kérdést kiirsz a 8 általános kijárása előtt tájékozódj:

[link]

2022. aug. 28. 22:49
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Mondd ezt az 56-ban kimenekült magyaroknak is, hogy a saját életük mentésével hazaárulást követtek el. Senkire nem róható fel, ha a saját életminősége érdekében költözik. Országon belül vagy kívül? Az már a kormánypolitika eredménye. A Fidesz sokkal nagyobb hazaárulást követett el azzal, hogy elüldözte adófizetők százezreit, de hát ezt ugye a hívek nem tudják felfogni.
2022. aug. 28. 22:53
 13/24 A kérdező kommentje:
tizenketteske hogy üldözte el hm? Hogy millió támogatást kap még az áruló baloldal is?
2022. aug. 28. 22:55
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Engem inkább az zavar, hogy az okosabb emberek mennek el innen, és így egyre nagyobb arányban a szellemileg visszamaradott emberek döntenek az ország jövőjéről. (Én is az vagyok, hogy még nem mentem el.)
2022. aug. 28. 22:56
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
#13 Nemtom én nem kaptam támogatást valahogy, de ha kint élnék Belgiumban, vagy Németországban, valószínűleg nem is lenne rá szükségem.. na mindegy is.
2022. aug. 28. 23:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Bár a kérdést provokációnak tartom, mégis megpróbálok érdemi választ adni rá.

Vedd figyelembe, kérdező, hogy ha "hazaárulónak" nevezed a kivándorolt magyarokat, egyáltalán nem tudhatod, nem-e azért mentek el, mert ők belül úgy érezték, hogy a haza árulta el őket.

Mire gondolok ezalatt: ha mondjuk egy család 2022-ben döntött úgy, hogy a közéleti-politikai légkör már fojtogató számukra, és emiatt elmentek, vagy ahogy te mondod, "hazaárultak", azt az ő lelkükben megelőzte 12 olyan év, amiben úgy érezték, ők ennek a nemzetnek nem részei, mert a kormány úgy határozott, hogy az a jó magyar, aki rájuk szavaz.

Úgy gondoltam, beemelek egy ilyen nézőpontot is, tekintettel arra, hogy aki Fideszes (mint talán te is), nem tudja, mit érezhet egy olyan ember, akinek most már nettó 16 évig nincs képviselete kormányon. Gyanítom, neked sem lenne kellemes, ha 16 évig azt kéne elviselned, hogy a téged identitásban, gondolkodásban és ideológiában leginkább lefedő pártot még csak labdába sem hagyják rúgni, és állami szinten lehetetlenítik el.

A végére megjegyzem, hozzám nem áll közel a Fidesz politikája, de MÉG nem hagytam el az országot. De a saját érzéseimből beszéltem, tehát ha egy napon már én sem bírom tovább, akkor azért fogok úgy dönteni, hogy a szemedben hazaáruló leszek és elmegyek innen, mert előtte azt kellett éreznem, hogy engem árul el a haza, és szorít perifériára. 12 éve ezt érzem.

2022. aug. 28. 23:10
 17/24 anonim ***** válasza:
73%

Én kint élek a hanyatló nyugaton és 0 ft támogatással jöttem ki, mellesleg életem lehetőségeként élem meg az életem jelenleg és igazából messze nem érdekel, mi számit abban a pöcegödör országban hazaárulásnak, vagy sem...

by the way számomra, az, ahogy az ország bánik velünk fiatalokkal!

2022. aug. 29. 05:41
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
13: pl. hogy nem csak a pénz számít, hanem az ország légköre is, és Orbánék folyamatosa gyűlölködése, hergelése nem olyan légkört teremt, ahol egy értelmesebb ember élni akar
2022. aug. 29. 07:26
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
Ameddig a Fidesz rosszul kormányoz ne csodálkozzon.
2022. aug. 29. 08:39
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

19, az a gond, hogy ez a modernkori politika MINDENKORI bűne!

Gyurcsány elkezdte, Orbán befejezte!

30 éve húznak el innen generációk! Tény, hogy Orbán gyakorlatilag úgy felpörgette a kivándorlást, mint senki más sem a magyar történelemben, de ez nem csak az ő bűne, hanem a teljes magyar újkori politikáé!

2022. aug. 29. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!